reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Oszaleje. Luteiny nie biorę od 2 dni A dzisiaj wieczorem znowu krwawienie. Co mam robić??? Jestem dzisiaj u rodziców i IP jest daleko i nie słynie z dobrego komentarza.

Już nic nie rozumiem. Boję się , że coś sie dzieje z dzieckiem.

Oszaleje. Luteiny nie biorę od 2 dni A dzisiaj wieczorem znowu krwawienie. Co mam robić??? Jestem dzisiaj u rodziców i IP jest daleko i nie słynie z dobrego komentarza.

Już nic nie rozumiem. Boję się , że coś sie dzieje z dzieckiem.
Moze masz jakiegoś krwiaka? Duzo krwi? Jeśli nie chcesz jechać na ip to może połóż się i postaraj się uspokoić

@Wikunia7 trzeba sie cieszyć ze medycyna idzie do przodu i jest wiele leków które są stosowane z sukcesem. Po prostu kazdy musi znaleźć leczenie dla siebie i myślę że w końcu każdej sie uda. Kiedyś musi :)

Moze masz jakiegoś krwiaka? Duzo krwi? Jeśli nie chcesz jechać na ip to może połóż się i postaraj się uspokoić
Nie wiem co mogą zaradzić na IP? Wszystkie leki biorę. Krwiaka nie mam. Nikt nie mówił że mam. Może ciągle nadzerka?
Cholera nie wiem co robić. U mnie jeszcze impreza urodzinowa i nie Chce psuć atmosfery. Ale jak coś jest nie tak to wolę wiedzieć.

@Charlotte21 ja bym pojechała bo chociaż zrobią usg i bedziesz spokojniejsza ze z maluchem wszystko dobrze :)
@Wikunia7 my to praktycznie wszystkie jesteśmy krolikami doświadczalnymi :D taki nasz los.... nikt nam nie powie ze dane leczenie pomoze nam na 100%, niestety :(

reklama
Do góry