reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych pociech

reklama
Wczoraj na spacerze też zauważyłam, że Filip chętniej patrzył na zmieniający się krajobraz nad nim (tj. drzewa na tle nieba ;D) niż spał ;D Tylko, że jeszcze nie umie się na nim dłużej skupić, bo po kilku minurach byl ryk ;D Ale było widać, że go to interesuje :) Poza tym, jak go wyjęłam dwa razy z wózka, bo nie chciał się uspokoić to tak słodko, z wielkim zaciekawieniem rozgładal się gdzie jest ;D

Iwka, zgdadzam się z Kasiulą - Marysia jest słodka :) I z tego co widziałam na innym zdjęciu to do Ciebie chyba bardzo podobna :)

iwka marysia jest pzreslodka,a mi tez raz udalo sie tak malego rozsmieszyc ze sie chichral w glos tak ze czkawka murowana ;)

dziekuje dziewczynki za komplementy i Catherinko rzeczywiscie wszyscy twierdza ze wykapana mama , a jak to mezowi powtarzam to on sie zawsze obrusza ze tak mowia bo on z nia nie spaceruje ;) ale ona rzeczywiscie na razie slabo do niego podobna :)
Pozdrawiam

Jaś jak się wreszcie dzisiaj z butli porządnie najadł to się rozgadał na całego. Tatuś stroił do niego śmieszne minki, a on piszczał i skrzeczał na całe gardło ;D

iwosz pisze:
Krzymek OBRÓCIŁ SIĘ DZIŚ Z BRZUSZKA NA PLECKI!!!! - ALE BYŁ ZDZIWIONY ;D ;D

super! :)

moja Agata potrafi położona na brzuszku unieść się na chwilkę na łokciach, szybko się męczy, ale jednak :)
glisdeczka zaczęła obmacywać zabawki, uderza łapkami w grzechotki rozwieszone nad łóżeczkiem, rozmawia z karuzelką, cudownie się śmieje :)
najbardziej mi się podoba akcja - Agata uderza w grzechotki tuż nad nią, a patrzy na misie na karuzelce i czeka aż się zaczną kręcić :D

osinka pisze:
najbardziej mi się podoba akcja - Agata uderza w grzechotki tuż nad nią, a patrzy na misie na karuzelce i czeka aż się zaczną kręcić :D

;D ;D ;D

Patrycja dziś odkryła, że jak zatrzepota rękoma i nogami to jej się zabawki na macie poruszają i dźwięki wydają ;D A jak potem można zawzięcie dyskutować z lwem...ile można mu opowiedzieć ;)

reklama
Do góry