reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych pociech

a u nas dwa odkrycia:
1 - nogi można unosić w górę i robić nimi bezustanny rowerek!!! (niestety w tej pozycji trudno zasnąć ::)) a jak robi się to pod Muzycznym Oceanem to obrywa się krabowi i Ocean gra i świeci - co jest szokujące, pasjonujęce i warte puszczenia bąbelków ze śliny :laugh: :laugh:

2 - smoczek można ponuplać w chwilach kryzysowych!!!! - ku radości mamy - choć wiem, że są tu przeciwniczki smoczków, ale dla mnie to duuuuuuża ulga, bo często zdarzały nam sie pobudki z głodu podczas powrotu ze spaceru, które kończyły się histeryczną złością i sprintem z wózkiem do domu - a teraz możemy spokojnie wrócić, umyć ręce, rozebrać się i dopiero usiąść do karmienia 8)

reklama
brawa dla Krzymka!
koga ja też popieram smoczek w kryzysowych sytuacjach :) w domu raczej go nie urzywamy, najczęściej na spacerku i podczas jazdy samochodem

Mój Maksiu ostatnio podnosi sobie pupe do góry na ugiętych nogach, super to wygląda
no i namiętnie to robi podczas kąpieli, a ile się nachlapie nóżkami! i ma przy tym niesamowitą radoche :)

Nowa jestem na tym forum więc się grzecznie ;) witam

Mój syncio urodził się 13 marca przez cc. Teraz ma Prawie 3 miesiące i dla mnie jest naj naj :D

Mam nadzieję ze mnie przyjmniecie do swojego grona 8)

Pozdrawiam serdecznie :)

Patrycja wczoraj pobiła rekord niespania. Od godziny 9:30 do 20:30 spała 1 godzinę i 40 minut w sumie. ::) ::) ::) Ala na pocieszenie napiszę, że nie była zmierzła ;) . A dziś już pobiła swój wczorajszy rekord, bo jak na razie śpi już prawie 2 godziny.
Ale jaką wspaniała nockę mi dziś zafundowała....jak usnęła o 20:30 to spała do 8 w swoim łóżeczku (miała 2 przerwy na jedzono) ;D ;D ;D

dziś Krzymek oderwał się na chwilę od kolacji, popatrzył na mnie zachwyconym wzrokiem (może akurat drożdźówka przeszła do mleka???) i zagulgotał....fajne to było

poza tym zasypia bez noszenia
czaruje staruszki swym rykiem i każda się nad nim lituje ;D

reklama
anian nasz Maks też ustanowił dzis rekord niespania :)
przez cały dzień spał tylko raz godzinke i raz pół, normalnie ma jedną dłuższą drzemkę 2,3 godziny i kilka krótkich
mam nadzieje, że mu tak jak dziś nie zostanie..

iwosz o co chodzi z tymi staruszkami bo niezajarzyłam??

Do góry