reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Jest taka sprawa. Trudna. Jedna z naszych babyboomowych moderatorek dowiedziała się, że ma nowotwór. Stało się to kompletnie nieoczekiwanie, a szok spotęgowała informacja, że nowotwór jest złośliwy i niestety są przerzuty. Rozpoczęła się walka. Jeśli możesz wesprzeć Iwonę, bo wiesz jak ważne, żeby maluszki miały mamę - nie czekaj. Jeśli masz do niej pytania, wiesz, gdzie jej szukać. Przeczytaj i zadziałaj

reklama

Poszukuję rodziców ktorzy pomoga mi wypelnic ankiete do jutra tj 27.05.2009

Teraz to tylko 8 rodziców poszukuję do wypełnienia ankiety. Proszę pomóżcie:) Chcę skończyć pisanie tej pracy aby poznać problemy z jakimi borykają się rodzice dzieci chorych na padaczkę aby poznać ich i ich rodziców. Ich obawy, niepokoje, smutki aby móc lepiej pomóc dzieciom no i co najważniejsze to chcę przyjąć dzieci chore na padaczkę do swojej grupy przedszkolnej jak tylko będę nauczycielem:) Uważam że padaczka nie jest znana i dlatego ludzie a w szczególności nauczyciele się jej boja więc wolą wysłać takie dziecko do przedszkola integracyjnego. Ja tak nie chce postępować wiec podjęłam się tego tematu:) Więc proszę jak tylko macie ok 10 min proszę wyślijcie mi maila abym mogła wysłać ankietę no i proszę o szybkie wypełnienie do środy muszę mieć napisany 3 rozdział na podstawie ankiet:) mój mail sabse@poczta.fm gg 6878522 Pozdrawiam Sabina Stasińska

reklama
Do góry