reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

ta tam sie raczej nie ludze...ogladalam program o tych wszystkich kremach np na cellulit itd...i to tylko wyciaganie kasy od nas zdesperowanych kobiet...i to fakt...ja uzywalam vishi ta 2 tygodniowa intensywna kuracje przez 8 tygodni a nie jak pisali przez 2 tyg i super mialo zniknac
...i nawet po tych 8 tygodniach nic nie pomoglo... :mad: :mad:
Mustelle na rozstepy tez uzywalam..wynik...na bruchu mam,na udach mam ,na dupie tez mam za przeproszeniem!!!!!!!!!!
a prawie cala ciaze uzywalam..i oliwka dodatkowo sie smarowalam..nie ma na to rady...jesli tendencje mamy taka to nic nie pomoze..a na celullit jedyna rada to masaze szczotka i cwiczenia...basen pomaga super...kiedys plywalam codziennie przez dwa tygodnie po godzinie i super efekty widzialam ...a na rozstepy pomaga jedynie ...czas..wyjasnieja ale nigdy nie znikna:(:(:(:(

reklama
Był pomysł na zdjęcia sprzed i po ciąży... to może ja zacznę - zdjęcie w sumie już z ciąży - ale dopiero 4ty tydz - nasza rocznica ślubu we wrześniu 2005 i zdjęcie z chrzcin- czyli 13 sierpień 2006 - mieszczę się w te same ciuszki tylko są bardziej opięte (w biuście ciężko się zapiąć...) - mam jeszcze około 5 kg do przodu...ale odsysanie tłuszczu co 3h działa niezawodnie ;D

A jeszcze jeden mój drobny osobisty sukces - od niedzieli noszę znów obrączkę - co prawda wkładanie i zdejmowanie na mokro ale co tam ;D Od ponad pół roku nie wchodziła w ogóle na palec....

Basiu bardzo ladnie Ci w takim odcieniu rozu ;) A o wlosach nie powiem bo zazdroszcze ;D sama twardo zapuszczam i zaluje ze scielam ...ale odrosna ;)

dzięki Fusik
Patrycja to myślisz że już nic nie pomoże? może po prostu nie na każdego działa tak jak wiele różnych innych rzeczy ja nigdy nie miłam tendencji do rozstępów a teraz też mam tylko na piersiach i chcę wierzyć że znikną

to ja wam pokaże jak ja gruba e ciąży byłam
Znalazłam nawet zdjęcia w tej samej bluzce :) Po porodzie nie mam jeszcze zrobionego zdjęcia tak w całości bo wstyd... ale juz nie długo :)

kurcze Fusik- nieźle!!! ale i tak- i tu i tu wyglądasz kwitnąco!!!

Ja stanęłam wczoraj rano na wagę- i już ta sprzed ciaży!!!!yuoopi!!

aa..ostatnio pomyśałam o Agatatje- gdzie sie ona z Olafkiem podziewa??..i Cicha??..dużo dziewczyn nam zamilkło:(

och tak- !:)- już tam byłam i ją przywołałam do rozsadku:)- z nami cieżar ciaży..a radości i pokazywanie Olafka innym :mad: :laugh: ;)

reklama
Do góry