reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
Oj jesteście niemożliwe :-D:-D:-D:-D:-D Wszystkie!!!!
Dobrze, że nie pije kawy, bo był sie zalała i kompa opluła. :-)

Mi tez czasem coś zwiśnie, ale jak się trzymam prosto to nie jest tak strasznie. A w każdej ciazy przytyłam po 19 kg.

ale sie usmiałam normalnie całe szczescie że niczego nie piję!!!
ja w pierwszej to chyba 25kg na plusie przekroczyłam a w drugiej 20 a i tak teraz mam mniej niż przed...do lata to pewnei bede tyle ważyło co jak do slubu schudłam hihi:) tylko te zwisy to problem...jak mnie młody wydoi przez noc to zwisa oj zwisa...

Byłam wczoraj na nordic walking i wiecie co? Zakupiłam kije i chodzę na spacerki bo to mi daje takiego super pozytywnego powera. Pracują prawie wszystkie mięśnie a jakie pośladki się ładne robią ;")

Syla ile takie kijki kosztuja? Pytam z ciekawosci bo wiem i tak ,ze bym poszla raz ,max 5 i kije w kat ;-) No chyba ze bym miala kompana jakiegos...to inna sprawa :-)

reklama
Do góry