reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
No to dobrze ,ze ja ich jeszcze troche mam.... Ale naprawde sporo ich u mnie ia w sumie tak co 1-1,5 miesiaca musze sie farbowac ...:baffled:

i jak zwykle plan solarium poszedl sie walic :wściekła/y: Adam odbiera mloda...a z mloda to ja se moge.......

Pati, zdecydowanie genetyczne...
Wczoraj kupiłam buty na fitness (stare mam strasznie wiekowe) i mam nadzieję, że mnie zmobilizują :p

reklama
ja lubie dresy z tzw. weluru...mam conajmniej 4...i jak Pani- traktuje je jako domowki...do ogrodu, jakis wypad w teren -..naturka:) badz po mala do przedszkola;)
Syla spobuj kupic takie ze sciagaczem na koncu...wydaje mis ie, ze raz takie optycznie wyszczuplaja, dwa wystarczy, ze sa do kostki:)...wiec dlugosc mozna rozwiazac;) np. dodajac buty typu emu- badz kupic sobie jak ja dzis buty sportowe a`la bokserki:)za kostke

Do góry