reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
gratuluje osiagow kg ---minus;)..i decyzji dot. drugiego bejbe;)

u mnie - 1kg..co mnie zdziwilo, bo na weselichu, poprawinach - nie pilam tylko jaadlam i tanczylam:D

teraz nie wiem w co rece wlozyc..pol dnia zakupy i sprzatanie ...niedokonczone, bo od 17.30 mlody na cycu, co go odkladam ..po ok 10 min budzi sie....
a mam Wam tyyle do opowiedzenia,,,tylko ciezko klikac jedna reka,,dretwieje:/

Dorcia a moze Ty poloz mlodego na brzuchu? kladziesz Go tak do spania? bo moja mloda najlepiej lubila spac u mnie na piersi...wiesz tak na brzuchu z twarza w cyckach :-D i kiedy ja odkladalam to za chwile sie budzila...wiec stwierdzilam ze poloze ja w pozycji w jakiej u mnie lubi spac...i normalnie strzal w 10!!! potrafila tak przespac cale 3 godziny :-)

no on tez lubi spac na brzuchu...nie pomyslalam wczoraj by go tak polozyc;)...
teraz grzecznie spi...przed chwila wrocilismy z zakupow...kupilam tylko mu czapeczke...walcze z praniem..i ide sprzatac lazienke przed powrotem Dusi...wieczor z bb!;)

reklama
Do góry