reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
ja wczoraj nasmarowalam sie moimi balsmamami a potem robilam masaz takim elektrycznym czyms z wymiennymi koncowkami...Adamowi kazalam mnie masowac..poprosil mnie zebym mu tez tak pomasowala chwile i wyszlo na to ze on mnie 5 min.a ja go pol godziny!!! wyrolowal mnie !!!!

Poszukam tej ostatniej...bo ogolnie mam maseczki bio-i jestem bardzo zadowolona...ale ciotka ja chcialam cos fajnego na cellulit co polecasz :-D

Pati ja myślałam że ty piszesz o wibratorze normalnie ale sobie potem myślę no siebie ok pomasuje ale swojego chłopa:szok:;-):-D
A ja w ramach powrotu i mobilizacji zabieram się do sprzątania już od jakiś 2 godzin....

reklama
w ramach diety na kolacje 2 jablka i slonecznik:p...a chodzi za mna reds jablkowy i zelki - jutro zamierzam wypic i naaajesc sie az beda mnie zszywac!

Do góry