reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
ja mam wage elektroniczna...i jestem zadowolona... mam wage tej firmy :-) SOEHNLE: Analysewaagen
Ania a ile masz wzrostu?...ja dzis z rana 64,4...a juz cholera bylo 63,7 czy jakos tak... ale wczoaj obiad w knajpie-orgia normalnie i mimo ze wyskakalam to przybylo :/ ale to tez pewnie dlatego ze jeszcze coli sie ochlalam ;)

Pati ja mam 170 cm.
Ogólnie zaczynam powoli mieć ochotę na coś niecoś- jak to zwykle wieczorem ale jak przetrzymam do jutra to będzie ok

To ja z tych niższych, bo 166 cm.
Wagę mam elektroniczną i nawet w miarę dokładną, bo mam porównanie z waga u lekarza.

Ach to muszę inaczej w kadr stawać, żebym taka malutka nie była;-)Ale w sumie wiecie śmigam ostatnie czasy na płaskich butach i tak nawet myślałam ostatnio że trzeba by jakieś szpilki sobie sprawić dla wysmuklenia i wydłużenia nóg. No ale wpierw drugi dzień oszczędnego jedzenia i picia wody. Chyba najgorsze to wrzucanie takich ilości wody w siebie bo co 5 min latam siusiu. Dzień pierwszy wytrzymałam nawet bez bólu głowy więc myślę że dziś nie będzie źle. A wagę to muyszę poszukać właśnie i sobie sprawić koniecznie bo na tych teściówki to można zgłupieć

reklama
Ania wytrwalosci :) i powodzenia...
ja dzis tez musze sobie zakupic wode niegzowana bo wiecej w siebie umiem wlac takiej... tyle ze ja to jestem taka troche inna...u mnie woda musi byc w fajnej butelce...inaczej mi nie smakuje :-D

Do góry