reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Dla mnie odprezenie i relax jest wtedy kiedy jestem sama bez mlodej i Adama :) wtedy leze,smigam na necie...czytam..
albo wyjscie same z kolezanka ...ostatni weekend jak spedzilam go z psiapsiolka byl dla nas mega cudowny...az sie zyc zachcialo :-)

reklama
No takie wyjścia tez mnie pozytywnie nakręcają:tak:

A jednak ten brak apetytu to działanie uszczelki;) nadal jem wiele mniej ale zdecydowanie mi to pasuje 1,5 kg mniej bez zadnego wysiłku.

ja sie ostro balsamuje teraz codziennie...rano i wieczorem..tzn.od dzis zaczelam jeszcze z ranna..i powiem Wam ze robie tak od ostatniego zakupu tego balsamu na cellulit i zmiejszyl sie :) skora o wiele ladniejsza...tylko na dupie siedzi twardo!!!

a ja zaczęłam stosować krem na dzień i na noc i pod oczy regularnie i widzę poprawę, skóra ładniejsza. Musze sobie zapodac jeszcze właśnie jakis ujedrniający balsam, tzn najpierw przejrze to co mam bo za duzo tego sie przewala nieużywanego;)

Dziewczyny a jakich zeli na cellulit uzywacie? Jestescie zadowolone?
Moze macie jakies godne polecenia zele ujedrniajace?

Cicha, ja mam jakiś z Loreala. Jeszcze nie zużyłam jednego opakowania. Czy działa i czy godny polecenia, to jeszcze w sumie nie wiem... Kolejny mam z Avonu. Aha, pisze o żelu na cellulit

reklama
Do góry