reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
Kurcze ja tez chce znowu nosić 38 bo tak sie zle czuje kupujac 40 i nie ma takiego wyboru jak w 38. No i jak wyjde na plażę

:-) Sylwia ja jakoś wychodzę i nie zdarzyło mi się jeszcze żeby ktoś się z obrzydzeniem odwracał ;-) :tak: :-D No ale wiadomo że każdy porównuje do siebie sprzed ciąży...
Ja tam jestem zadowolona bo waga taka sama a nogi i tyłek chudsze, tylko talia nie taka...ale do kwietnia (28 mam ślub kuzynki) sobie jakoś z tym poradzę - tak postanowiłam :tak:

Jak tak czytam o tym waszym 38 to dołka dostaję. Ja bym się cieszyła jakbym doszła do 40. Chuda coprawda nigdy nie byłam ale nosiłam i 36. Teraz jak patrzę na moje ciałko to kompletna dolina. W lecie czeka mnie pewnie kostium jednoczęściowy:baffled: A i na dodatek w moim wieku zgubienie choć deka to nie lada sztuka, a złapanie kilograma jak za przeproszeniem pierdnąć ;-)

No to ja przed ciążą nosiłam 38, czasami 36, a teraz 36, a nawet nowe ubrania na 34:tak: ale chudzielcem nie jestem, mam tyłeczek i bioderka całkiem, całkiem, ale góra to niestety szkielet i cycki mniejsze:wściekła/y:

Sumka ja mam tak samo, przed ciążą złościłam się że noszę 40, a teraz marzę by ją nosić. jednocześnie mam duszę leniuszka i kocham łakocie:zawstydzona/y:
a moje wszelkie postanowienia, no cóż....jakoś mi nie wychodzi:wściekła/y::-(

reklama
Do góry