reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Asia ja polecam Ci masaz, poszukaj sobie jakiegos dobergo masazysty który przyjedzie do Ciebie do domu:-) ja po masazu czuje sie o niebo lepiej:tak:

reklama
Asia - a ćwiczenia w domku - może jakieś delikatne z niedużymi hantelkami - wzmacniają mieśnie kręgosłupa-gotowego zestawu nie podam ale pewnie znajdziesz w necie coś, ja kiedyś z kasety wideo ćwiczyłam (lat temu z 10) no to były różne opcje z 2-3 kg hantelkami plus rozciągające po nich

No właśnie sama wpadłam na pomysł, żeby poszukać w internecie i coś znalazłam. Robiłam dzisiaj ćwiczenia wzmacniające odcinek piersiowy i szyjny kręgosłupa - czułam, jak mi tam wszystko strzyka i przeskakuje:-D Mam nadzieję, że jeszcze się nie rozsypuję:-D

Patiska, wygralas - Twoja propozycja jest zdecydowanie najlepsza metoda na bolacy kregoslup!!! :-D
ps. ....oj, chyba czuje, ze mnie kregoslup dzisiaj boli ;-) ;-) ;-)

reklama
Do góry