reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

ja też mogę oddać nawet 10 kilo - po porodzie spadła mi waga szybko i brakowało mi tylko 5 kilo, no to zamiast chudnąć ja tyłam i teraz mam 10 :-( ale od stycznia biorę się za siebie : moje motto "mniej żreć"

reklama
u mnie waga sprzed ciazy 59kg ale mam brzuch mnielo 6 miehow od cesarki, moge zaczac cwiczyc brzuszki....tak sobie mowile ze jak wyzdrowieje, bo na razie nie mam sily...
i troch ltuszczyku na bioderkach tez jest....
trzeba sie za siebie wziac...:-):-):-):-)

Ania i inne Kobietki po cesarce - jak Wasze blizny? Ja mam nadal czerwona i niezle widoczna kreske, niestety nieco przerosnieta... macie jakis pomysl co z tym zrobic??

No u mnie podobnie niestety... niby nie wygląda to jakoś strasznie źle, ale mogłoby być lepiej. jest jakaś maść na blizny, podobno działa, może trzeba będzie kupić...

Moja jest czerwona i taka zylasta, i czasmi swedzi bardzo, raz sie obudzilam w nocy i ja przez sen drapalam...i czasem szwy mnie wewnetrzne jeszcze ciagna-podobno do roku maja sie rozpuscic...
sa mascie na bazie cebuli, chyba sobie kupie, moze zjasnieje troche...:confused::confused:

...i takie cuda kupuje sie bez recepty? a jakies przeciwwskazania bywaja?... czy powinien to ktos obejrzec - jakis dermatolog, czy ktos?

reklama
Do góry