reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

ja tez wage najnizsza miałam jak mała miała rok z hakiem..troszke po zimie wskoczyło:dry:..:rofl2:

ale dzis musze dumnie sie pochwalic ze pieszo zrobiłam dobre 12 km:-)jak wyszłysmy o 10 to wrócilysmy przed 15(..i we wtorek podobnie..od 12 do 16 non stop na nogach :happy:

reklama
Zamówiłam ten pas neoprenowy :tak: zobaczymy jakie będą efekty 9 oczywiście zdaje sobie sprawę że dopiero intensywne ćwiczenia w nim mogą dać jakiś efekt ..... a takiego wibrującego to chyba nie warto zamawiac
PAS ODCHUDZAJĄCO - MASUJĄCY + EFEKTY + GRATIS !! (364349285) - Aukcje internetowe Allegro

PAS WIBRACYJNY TrenerGym tylko 119 zł PROMOCJA!!! (362218786) - Aukcje internetowe Allegro

#### PAS VIBRATONE VIBRA TONE od SS KRK vbr ###### (369207188) - Aukcje internetowe Allegro
ja zabardzo nie wierze w jego skuteczność ...aczkolwiek są różne poglądy ... co o tym myslicie laski ???????????

Oj na lato trzeba mieć zgrabny brzuszek zwłaszcza że latka lecą ;-)

dziewczyny cud cud się stał. Waze 75 kg. Rany schudłam 3 kg. Nie wiem jak.. ale się udało. Hip hip hurrrrra...:-)

Fredka ja to wiedzialam ze predzej czy poznniej to nastapi... :-) W koncu Twoje starania nie mogly pojsc na marne-prawda :) Gratuluje...Zobaczysz teraz to juz ci pojdzie o wiele lepiej,blokada zostala przelamaa :-)

Fredka gratulacje:-)
Kakaw moja trenerka mówi ze taki zwykły pas wystarczy ale wtedy jesli cwiczysz choc 2 razy w tygodniu mnie pomaga i to jest super ja jestem zadowolona:-)

reklama
Do góry