reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
No nie mowie ze masz z bolem maszerowac :-D ale np.jak bedziesz szla z Ala na cpacer w wozku to idz szybkim krokiem...i tak dobre pol godziny :-) No i te tluszcze ogranicz...ja widzialam jak moj tesc gotuje z tesciowa...jedza duzo tych samych rzeczy tylko inaczej przygotowanych...i powiem Wam ze jedzenie bylo o niebo lepsze niz ta tych cholernych tluszczach,olejach... nigdy nie zapomne smaku ryby duzonej z warzywami-niebo w gebie :-)

ja w sumie oprocz ujedrnienia to nie musialabym nic robic...ale ujedrnianie oznacza cwiczenia wiec mam co robic...tylko jak tu sie zmusic???????????????????????

Sylwia, super! A Wojtek już jeździł?

Pati, jak się dusi rybę z warzywami?

Ja się ujędrniam balsamami i liczę na cud :-D póki co go nie ma, choć przyznam, że przy regularnym stosowaniu jednak lepiej ciało wygląda. Dziś ambitny plan- wyjść z pracy normalnie i na rower z Martusią :-) chciałam wczoraj pojeździć, ale co chwilę padało...

reklama
Do góry