reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
Razem z Marcinem - dla wsparcia :-) Potem zaczęły mi się problemy z zatokami, anginą, bólami pleców i skręconą kostką (czyli wszystko to co napadło a mnie tej zimy) i przerwałam ćwiczenia.

prawie kg mniej. Wierzcie mi ledwo żyję. Wiem, wiem kg to pestka. Jednak nie mam silnej woli i ciągle muszę walczyć z własnym ja.

A teraz to ćwiczę pływanie w jeziorze :-D

i mi...to chyba teraz jedno z moich glownych marzen:D...no masakra te wakacje..bez wody;/...ale juz wykminilam tu blisko...teraz czekam na pogode...

co do diety- przy Klaudii jadlam jak lecialo...bez szczegolnej diety..a przy Gracjanie- zjadlam kotlety mielone i biedny sie prezyl...itd..;/..marudny byl...no i wczoraj zupka szpinakowa i gotowany kurczak;/...

Fredzia, a może wybierzesz się do dietetyka? Moja koleżanka była, i ładnie schudła, bez jakichś specjalnych wyrzeczeń tak naprawdę- mówi, że je to co lubi, tylko trochę inaczej, na słodkie też może sobie czasem pozwolić.

dzięki dziewczyny za dobre rady. Jak na razie nauczyłam się mniej jeść i w ogóle mi to nie przeszkadza. Boję się tylko, że po tabletkach anty znowu przytyje.

Fredzia mozna zbadać poziom hormonów i odpowiednio dobrać tabsy, wtedy raczej nie bedziesz tyła.
Ja nadal ćwicze ale chwilowo waga jakos ostro w dół nie leci ale ciało mam jedrniejsze a o to mi bardziej chodzi.

reklama
Do góry