reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
nieeeeeeeeeee!!!! nie robie!!!! czekam bo jedenasty sie nie skonczyl...a moze sobie 12-stego przyjdzie ;)))
Adam powiedzial ze jak zajde wciaze to sie wyprowadzimy z Berlina :(((((((((((( do braunschweigu zeby wrazie co rodzice nam mogli pomoc... wiertz trzymajcie te kciuki zeby przylazla ta ciota jedna bo ja nie chce tam mieszkac!!!!!

nie wiem co mi sie w tym brzuchu dzieje...tak jakby kolki mam....wydendta jestem..piersi powiekszone ale jakos tak inaczej...wlasnie przycielam drzemke godzine!!! zasnelam nad ksiazka... po obudzenoiu myslalam .................jakbym nazwala dziecko :szok::szok::nerd: jutro robie test...

Pati trzymsz nas w napieciu...i siebie w sumie tez. Ni wiem jak dasz rade do jutra wysiedziec bo mnie by chyba nogi same do apteki poniosly (no chyba ze tak jak piszesz przysypiasz :-)) Trzymam kciuki aby bylo po twojej mysl choc mysle, ze moze zanosi sie tutaj na mala niespodzianke...;-)

No wiec NIE WIEM :-D wczoraj A mial kupic mi test...no a ze urodziny mial wczoraj to sobie wyskoczyl na browara z kumplami...i oczywiscie testu nie przywiozl...a ja nie dalam rade trzymac tyle siku zeby kupic w drodze powrotnej z przedszkola...Ale chyba nawet i dobrze ze nie robie dzis...bo mam w***** na A ze tak sie schlal..a dwa pomyslalam sobie ze jak bede to mi sie chyba zycie zawali... no wiec moze jutro 13-stego bedzie odpowiedniejsza chwila :-D Ale powiem Wam ze juz od wiekow nie mialam tak sterczacych piersi...do tego okropnie bola!!!!!

reklama
Do góry