reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

ha, ale napiecie!!! ale ja wierze że nie...choć u mnie w pierwszym też jedna kreska wyszła hihi, mi wychodziły dopiero po terminie miesiączki choć na nich pisało że mogą dzialać już przed - nei wiem więc czemu tak miałam...

reklama
Pati widze, ze Noemi jasno okreslila priorytey ;-):-)
I tak jak Kasia jakos tak nie chce mi sie wierzyc w ten wynik.....

A mowiac o testach i zabezpieczeniach to wrocilam jakis czas temu do swoich tabletek i musze powiedziec, ze tym razem jakos tak srednio mi pasuja. Moze przerwa za dluga byla i teraz tyle mie kosztuje przyzwyczajenie sie...albo po prostu gospodarka hormonalna mi sie zmienila i juz mi ten rodzaj nie pasuje. Miala moze, ktoras podobnie?

Nadal cisza :-D
ale nie wiem czy dobrze czuje czy tylko sobie wkrecam(ja juz jak wariatka) ze chyba chce mnie zaczac bolec brzuch tak jak na @ wiec moze pojawi sie poszukiwana :-D

Fredka, Pati już po teście, tylko dziewczyny obstawiają, czy jej nie ołgał ;-)
Pati, ja nic nie chcę mówić, ale akurat jak byłam w ciąży, to mnie tak z tydzień chciał zacząć boleć. Choć z drugiej strony, poza tym akurat przypadkiem, jak mi się @ spóźniała i już normalnie mdłości miałam i wszystko inne, pojawiała się dzień po zrobieniu testu, tak jakby z tego całego stresu się nie pojawiała.

reklama
Do góry