reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

ja tez jezdze na rowerku:) to tak w sumie tyle co robie dla ciala, ale moja sis dzis wprowaszila sie do mieszkania z basenem, silownia, sauna, jacuzzi..mieszkac bedzie "za rogiem" wiec..bede czestym gosciem:p
mialam od listopada zapisywac sie na silke/basen, ale w zwiazku z tym ..juz nie:p

reklama
wlasnie przejechalam 45min.na rowerku :-) puls utrzymywal sie bardzo dobrze :-) jechalam na jednym z najprostrzych programow...nie spalilam zbyt duzo kalorii,ale ja sie ciesze ze ja dalam wogole rade te 45min.i ciagle tym samym tempem...bo ja jak wiecie beztalecie sportowe sie zrobilam...No i dzis tez tylko dwa papieroski -slimy spalone :-) no i tylko jedna kawa i ani grama % :-D no wiec calkiem dobry dzien byl :-) no i trzy godziny sprzatalam dzis u babci w sumie ciagle w ruchu...nawet cappuccino jak pilam to w drodze z pokoju do kuchni :-D wiec dodatkowe spalone kalorie ;) No a teraz mloda cwiczy na rowerku...przepedalowala dwa razy i juz wolala-poprosze wodeee :-D ja wypilam pol litra dzis w ciagu tych 45 min.u mnie sukces bo ja malo wody pije ...a ogolnie to dzis z litr...musze popracowac nad tym ;)))

No ale Ty Syla pewnie uzalezniona tak jak ja nie bylas,co? ja to juz dlugoletni palacz jestem...
A km.przejechalam 13 :-D nie wiem czy to duzo czy malo.... :p

ja ogolnie pale od ogólniaka
ale ja nie nałóg;) tzn zawsze bez bólu mogę przestać, choć fajki mam zawsze w torbie;) ja mam tak ze jak mi sie chce to pale albo w kanajpie itp

a ile tak powinnam przejezdzic? jak jest dobrze? jakie macie rowerki w domu? tez takie co mierza wszystko itd...ze jak serce ma za duzy wysilek to zmienia program itd?

reklama
Pati, brawo. Ładna przejażdżka na początek :-)
Ja mam tylko takie porównanie, że kiedyś, jeszcze chyba w liceum, czy na studiach codziennie wieczorem jeździłam na normalnym rowerze ok. 20 km przez ok. 30 min.

Do góry