reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Tylko jak Wam potem nie bedzie sie podobalo zeby nie bylo na mnie :-D bo to jeszcze do oprawy oczu musi pasowac ...itd...
dzis 45 min na rowerku...

reklama
o tak, bo Cie szybko odwiedzimy:p

Moi rodzice byli u nas na weekend...przywiezli dla dzieci prezenty(lalke, grajacego balwana, taka mate do chodzenia dla Gracjana, dla mnie kaplet nozy, kieliszkow i krysztaly do drinkow)..no i wor slodyczy- (do tego zmierzalam) i jak Klaudie gonie od mordoklejek...tak teraz siedze i zuuuje maatko jakie pyszne...:O a tu przed 22...;/...

a tam i tak nie przyjada...acha ja Was laski ostrzegam ze to nie jest jak mleczna czekolada tylko prawie jak gozka :-D wiec dosc ciemny...i nie wiem Syla czy dla Ciebie bylby odpowiedni...

a ja tak sie zastanawiam czy ja dobrze z tego mojego rowerka odczytuje ile km.przejechalam-cos mi sie wydaje ze nie...bo to mi jest za malo... jak mozna przejechac w 45 min.tylko np.15km.a Rusalka tylko w 7 min. dluzej o 10 km.wiecej...a nie pedaluje jak jakas pipa co zwiedza miasto...tylko jade dosc szybko-miejsscami jakby mnie ktos gonil :-D i zmienialam sobie manualnie dzis programy do 5 stopnia bo narazie moje miesnie na progranm nr.8 nie sa przygotowane i puls mi skakal do 148 :-D

obys sie nie zdziwila:p...co doi koloru...wlasnie o taki mi chodzi!!!..bardzo ciemny braz- ale nie czarny! ..wiec nie dygaj laska:)

a na rowerku moze masz mile? ..wowczas ro razy 1,6;)...a jaka predkoscia jedziesz? bo ja 29-32...czasami nawet 34

roznie ale tak 20 /h -ja jade tak jak jest najzdrowiej dla serca ;) trzymam sie wytycznych i patrze na puls serca ...no i zalezy na jakim programie... chociaz musze sie tej predkosci przyjzec dokladnie bo ja najczesciej na tv.wtedy patrze :-D

reklama
Dorcia dzis probowalam Twoje tempo-wez mi szczerze powiedz te 29-32km/h ile tak wytrzymasz? bo ja tak dzis zapierda*lalam ze prawie pedaly pogubilam ale jakos tylko doszlo do 28km/h i to na najmniejszym programie... i szczerze szybciej sie nie dalo :-D a puls skoczyl mi na 155 czyli juz bardzo zle dla serca... nie wiem ,ale jakos nie moge sobie ciebie wyobrazic tak pedalujacej na tym rowerku w tym tempie.. :-D rowerek przejela mloda...czeka na wode-a woda wlasnie sie leje ;)))

Do góry