reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Sylwia, to pięknie, gratuluję!

Ja z moim brakiem silnej woli jadę w drugą stronę niestety, choć póki co dramatu nie ma, w ubrania jeszcze się mieszczę. Ale pierwszy krok ku lepszemu zrobiony- staram się jeść w miarę regularnie, i jakoś normalniej- bo np. wcześniej często rano jakaś mała kanapka w biegu żeby z pustym brzuchem nie wychodzić z domu, w pracy albo coś przegryzłam albo czasem i nie, a w domu od 19 nadrabianie zaległości za cały dzień bo wracałam tak głodna, że zjadłabym konia z kopytami. Ogólnie bardziej urozmaicone posiłki, więcej warzyw, owoców, mniej słodyczy, no i przede wszystkim kilka mniejszych posiłków, a nie wieczorem wszystko co wpadnie w ręce.

reklama
Kasia Ty to zawsze szczupla bylas...wogole moglabys Wasze jakies fotki wstawic bo wieki Was nie bylo widac!!!!
No i grunt to zmienic idzywianie...ja jakos rowerek zaniedbalam...ale dzis juz wskakuje...posladki mam jakies takie celulitowe
u020.gif

Bo ja jestem niefotogeniczna, żeby jedno zdjęcie sensowne wybrać to trzeba zrobić 10, a mężowi się nie chce i nie mam z czego wybrać :-D no ale postaram się zmobilizować i coś wrzucić.
A co do szczupła- no właśnie byłam, bez żadnych starań, ale chyba starość się zbliża i już nie ma tak łatwo :-D a może po prostu zgubił mnie niewłaściwy styl odżywiania.

e tam niefotogeniczna nie znalazlas poprostu dobrego fotografa;)
a ze zmiana stylu odzywiania to ważne i od złych nawyków najbardziej sie tyje a i z wiekiem metabolizm sie tez zmienia

Dzis...ale ze kaca leczylam i dzis pozwolilam sobie wskoczyc w lozko po wydelegowaniu mlodej poprostu przesunelam...na wtorek rano... kazalam adamowi na popoludnie..ale jak to z facetem ty jedno a oni i tak swoje!! moglabym sama zadzwonic ale musialabym czekac z polozeniem sie do lozka 45 min.bo od 09:00 urzeduje lekarz...awiec poprosilam Adama..no ale juz nic nie mowilam...ze tak sie "pomylil" ;)))

No w weekend była dyspensa i 1 kg wróciło ale jutro już nie ma zlituj;)
A poza tym to już jedzie moja sis i bedzie u nas mieszkac przez jakis czas wiec wieczorami bede mogła skoczyc na fitness

wreszcie też wam mogę się pochwalić na tym wątku.
Od 10 dni jestem na diecie Dukana i jak na razie 3 kg mniej :)
może się uda i w przyszłym roku latem nie będę już straszyć na plaży;)

reklama
jejciu - ja też chcę schudnąć !!!!!!!!!!!!! ale jeszcze chwilę musze poczekac, jak mała skończy 4 m-c to zacze jej wprowadzać nowe rzeczy i może wtedy zacznę - bo jak na razie cyc główny posiłek , a też chcę spróbowac Dukana
fakt już laseczką z wagą 55 kg nigdy nie będe - mogę jedynie sobie poglądac na zdjęciach jak kiedyś wygladałam

Do góry