reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Dzieki :) Tym razem idzie mi dobrze...nawet do alkoholu nie zapalilam a troche wlalam tego w siebie na weekend :-D
A teraz pedze wskoczyc na rowerek :-)

reklama
ja dzis zaliczony rowerek..ale tylko 35min. bo zaczelo mnie w kolanie bolec i na maxa kosci na dupsku...mialam juz poduszke wlozona ale nic nie dawalo :-D
Teraz na sniadanko Quark 0,01% z dzemem i do tego kromka czarnego chleba ;) na obiad bedzie salatka z feta :)

Pati, gratuluję tych ponad 10 dni :-)
Ja mam ten sam problem co Ty- nieraz przez 2 dni grubszej sprawy załatwić nie mogę, a brzuch jak balon. Kiedyś po kawie mnie czyściło, teraz już nie zawsze. Spróbuję tą xennę, skoro Fusik poleca. No i ciągle na wadze 60,5, ani drgnie w dół choć to i owo w jadłospisie zmieniłam. A tak bym chciała choć ze 2 kg mniej...

no ja bym chciala tez zjechac chociaz jeszcze tak te 3 kg... a nawet 5...i czulabym sie juz super! a jeszcze by to tak ujedrnic- co nawet bym wolala niz te minusowe kg haha..no, ale przydaloby sie robic brzuszki, a tego strasznie nie lubie...wole biegac, skakac, jezdzic rowerkem, ...ale brzuszki to juz dla mnie mega katorga!

Dzis zbilam 980 kcal i 117 gram tluszczu :-) az oczy zrobilam jak to zobaczylam :-D ale jakos nie umiem zjechac z kg!!! oszczedzam sie,oszczedzam a potem bum dostane jakis atak i wypije droina,zagryze serem,zjem toffifee...wczoraj ogladalam fotki z Chorwacji-jaka ja jeszcze wtedy szczupla bylam...nie to co teraz-biodra mi sie rozlazly!!!!!! Ejjj no ja ciagle tylko o jedzeniu mysle i o tym jaka gruba sie zrobilam...ale zero silnej woli by przeciagnac i nie jesc tluszczy i innego gowna...tzn.ja nie jem jakis fastfudow...tyle ze np.wieczorem zjem 4-5 plastrow sera...

Pati : no właśnie :-)
ja tez się miałam od poniedziałku ograniczac i ..... wrabałam pół tabliczki czekolady :-) ale była PYCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCHHHHHHHHHHA :-)

reklama
ja trzaskam pieszka dziesiatki km...dzis od 8.30 do 16..padam!
Pati jak tak ostro dzialasz to predzej czy pozniej waga zjedzie!

Do góry