reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

ale ja niestety podjadam i nie dzial...trzymam sie do 16-17 pozniej robie obiad dla rodziny i jak np. wczoraj nie wytrzymalam i wciagnelam schaboszczaka:angry::rofl2:

reklama
Rusia a z czego chcesz się odchudzać? jakieś schiizki???
ja tylko raz w życiu odchudzałąm się w sposób zaplanowany właśnei zupą kapuscianą i po paru dniach skończyło się takim rozregulowaniem hormonów i cyklu że miesiącami nie moglam wrócić do normy...więc nie polecam :( no ale może to moja taka uroda - nadwrażliwośc hormonalna...
m się by przydało tez parę kilo zjechać bo się zapuściłam zwlaszcza przez święta ale na razie to planuję mniej ciast itp i wieczorami się nie objadać i zobacze czy coś ruszy...

Ech, ja to mam za słabą wolę na diety i inne takie... słomiany zapał. A przydałoby się bo już 62,5 na liczniku, choć w sumie to jakoś nie objadam się strasznie, chyba na starość po prostu ;-)

dziewczyny ja to przeez te ciągłe choróbska itp to nie mam energii i siły do jakiegoś zorganizowanego pracowania nad swoją wagą...
a z innej beczki - chcemy w maju pojechac na tygodniowe wczasy zdrowotne do Bochni, może któraś z Was ma jakies doświadczenia, słyszałą coś o w/w???

Kasia, Sylwia, wy chyba blisko prawda? wzywam do odpowiedzi ;)

reklama
Do góry