syla29
Fanka BB :)
Ja po porodzie zaraz po wyjściu ze szpitala zgubiłam 10 kg..potem do dzisiaj 3 to jeszcze mi zostało5 bo przytyłam 18kg,no ale chciałabym mniej ważyc niż przed ciążą..tylko że najpierw musiałyby zbankrutowac wszystkie ciastkarnie 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Czekam tylko aż skończy się połóg i będę biegać, akurat już się cieplej na dworze zrobi. A co do słodkości to ja mam to samo, wczoraj np. pochłonęłam całe opakowanie wafelków
Ale Ala zadowolona, mamusia zresztą też, więc nie mam jakiś wyrzutów sumienia. A tak w ogóle to nic mi się nie chce jesć, oprócz właśnie słodkiego. Obiadki mnie nie kręcą, nawet jak zrobię coś ekstra... Ale staram się jakoś rozsądnie odżywiać, żeby w jakąś anemię nie wpaść i żeby mała nie wyssała ze mnie wszystkich witamin i minerałów. Kurde, jeszcze 10 kilo, mam nadzieję że do wakacji będę szprycha
I Wam też tego życzę!Ja po porodzie zaraz po wyjściu ze szpitala zgubiłam 10 kg..potem do dzisiaj 3 to jeszcze mi zostało5 bo przytyłam 18kg,no ale chciałabym mniej ważyc niż przed ciążą..tylko że najpierw musiałyby zbankrutowac wszystkie ciastkarnie![]()