reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrót do formy z przed ciąży - tracimy kilosy

No to waga przestała mi spadać :-(
Przed ciążą 72kg
Przed porodem 97,3
Po 6 tygodniach 80,4

Zostało 8,4kg

Na początku ładnie spadało ale w 5tym tyg -0,3 a w ostatnim -0,1kg.. przecież to nic... jedyne co jem kaloryczne to pieczywo i chrupki miodowe do mleka.. moja dieta jest okrojona bo nie jem kompletnie nabiału :-(

reklama
MartaPe nie jesz nabiału a to mleko co piszesz a może jest jakieś beznabiałowe????Czy po prostu możesz mleko,bo nie rozumiem.Ja nie jem nabiału,mleka też nie a tak mi go brakuje.

musze to napisac poki jest to prawda:)
waga pokazal 62kg - wchodzilam na nia 2 razy by nacieszyc sie tym widokiem:)
powod to brak apetytu spowodowany zapalniem piersi i goraczka a do tego dorzucilam swoje postanowienia wielkopostne:) pewnie waga ta utrzyma sie do dzisiejszego wieczoru:) eh...

Źle napisałam - chodziło mi o to że jem tylko te płatki słodkie śniadaniowe (na sucho, bez mleka) jem je jak mnie weźmie na coś słodkiego a tak to tylko kanapki z chudą wędliną lub jakieś chude zupki.. czasami jakieś mięsko z ziemniakami (raz na 2 tygodnie) czy na deser kisiel albo banan..

dziewczyny ktora z was cw a6w?
jestem ciekawa efektow bo waga to jedno a obwody to drugie:)
ja w pupie/udach mam 102cm
w brzuchu 92cm

Ostatnia edycja:
Asia ja kiedys, kiedys cwiczylam A6W- ale nigdy nie udalo mi sie dojsc do konca..
Ale i tak mimo to widzialam poprawe. Trzeba miec sporo zaparcia i czasu zeby zrealizowac caly ten plan;)

A ja mam 1,5 kg do wagi sprzed ciąży. tak sie jakos przestawiłam, że teraz jem TYLKO 3 razy dziennie, no i może czasem skubne wafla ryzowego. Tylko brzuch mi się zrobił taki... wystający, troche pomarszczony... A juz się ujędrniam czym mogę

ojku, ja tez mam taki wystajacy a jak cos zjem to 6 miesiac mi sie robi,a moja przyjaciolka chce miec ladna swiadkowa i co ja mam zrobic???
teraz mam przerwe ze wzgledu na zdrowko - poprostu nie mam sil a jem tak symbolicznie odkad nie cwicze. tylko obowdy nie maleja :)

reklama
Do góry