Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale to zależy jeszcze od obwodu, np między 65G a 80G jest ogromna różnica. Wcale nie mam wielkich piersiWow, to myślałam, że mój rozmiar biustu jest ogromny, ale u ciebie Gno nieźle.
Haha blueberry po prostu nosi dobrze dobrany stanikWow, to myślałam, że mój rozmiar biustu jest ogromny, ale u ciebie Gno nieźle.

Ja przeszłam onegdaj z 75C na 30E, a teraz mam 30FF, więc to by było pewnie 75D albo EHaha blueberry po prostu nosi dobrze dobrany stanik
Wierz mi, żę to wcale nie jest ogromny biust, obstawiam że wiekszość kobiet wsadziłaby go w biustonosz 75c, dobrze myslę blueberry? ;-)
Ja nosze teraz 32ff/32g czyli na polską rozmiarówkę cos koło 70h/70i i to też wcale ogromny cyc nie jest![]()
W wolnej chwili zachęcam do lektury Stanikomania
. Mam stanik do karmienia 70G, ale zakładam go tylko na noc, bo obwód jest luźny jak guma od majtek
. Swoją drogą - kupiłam będąc w ciąży ten biustonosz 65FF i musiałam nosić przedłużkę, a teraz zapinam go na środkowe haftki, więc to chyba prawda, że żebra się rozchodzą
.
I nawet w duzych miastach wesoło nie jest bo wrocław ma tylko jeden sklep z brytyjska bielizna (tam jakos wiedza jakie biusty maja kobiety). Ale internet rulez
zawsze mozna odesłac lub wymienic na inny rozmiar.to i tak byłaś dla swojego cyca litościwa. Ja moje przedciążowe 32e upychałam w 75c/dJa przeszłam onegdaj z 75C na 30E
Teraz jak o tym pomyślę to aż mnie boli...Ja kupowałam w tym: Dopasowana.pl - Internetowy stacjonarny sklep z bielizną, profesjonalny bra fitting, pomoc w doborze rozmiarukoza, a jaki internetowy sklep polecasz do zamawiania?
Ja kupowałam w Dopasowana.pl - Internetowy stacjonarny sklep z bielizną, profesjonalny bra fitting, pomoc w doborze rozmiaru i KONTRI - bielizna damska, sexi, nocna. Z tym, żę kontri ma głównie polskie marki a dopasowana brytyjskiekoza, a jaki internetowy sklep polecasz do zamawiania?