reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

powrót do formy:)))

No to miałam dzisiaj swoją chwilę prawdy na wadze u gina... no i przez kolejny miesiąc przytyłam 3kg (także nie jest źle, bo w szóstym miesiącu przytyłam 5,5kg!!), a więc mam już 16kg na plusie:baffled: Czyli 20kg do końca przytyję jak nic, albo i lepiej.. No i gin mi powiedział, że dużo przytyłam od początku:zawstydzona/y:

Ja po dzisieszej wizycie na wadze , mam ochote je całkiem "przypadkiem" rozbic..;D:-):-D:-D
wchodzę a tam.....16 kg na plusie :/:-(

wavejka, mirosia ja tez 16 kg na +

O kurcze dziewczyny, az mi lżej ze nie tylko ja tyle przybrałam. W zasadzie to ja jeszcze więcej bo już 17 kg do przodu :szok: Pewnie znowu ponad 20 kg mi przybedzie wrrr...Ale cięzko nad tym pracuję więc nie ma co się dziwić. Ważę już 76 kg:wściekła/y:. A jeszcze półtora ruku temu ważyłam 52-55 kg .Nikt by sie teraz nie domyśłił ze byłam szczupła....

reklama
Ja od odstatniej wizyty czyli miesiąc temu przytyłam 3 kg. I mam na plusie 10kg. Jejku ale fajnie hehe ale ja już czuje te dodatkowe kilogramy. Cięzko mi itd...ahh

Kochane ja tez juz 13 na plusie, nie martwcie sie, schudniemy i znów bedziemy sliczne i szczuplutkie mamusie :tak::tak::tak: W mojej rodzince kobitki po ciazy szybko chudna, moja kuzynka po ciazy wyglada sto razy lepiej niz prze ciazą takze mysle ze i mi sie uda, :tak:

Ja juz nie mogę się doczekać jak będę szczupła i we wszystko się mieściła, i normalnie chodziła a nie toczyłą się. Ale wtedy pewnie będę tęskniła za brzuszkiem i za kopniaczkami. A teraz nie mogę sie połozyć na prawym boku bo zaraz czuję takie kopanie ze aż boli

Ja się zastanawiam kobietki jak Wy to robicie, że tak mało przybieracie. Ja jestem już w 33tc i 4 dni i na plusie mam 18kg czyli w sumie waż 70kg. Masakra... Zastanawiam sie jak ja to wszystko zrzuce, a najbardziej dobije mnie stan mojej skóry i tych cholernych rozstępów, które niestety już pewnie nie zniknął :-( :-(

To ja chyba najmniej bo 7:tak: ale niska jestem to u mnie wyglada to troche inaczej, druga broda niedlugo urosnie:-) a rozstepow wypatruje, bo na pewno sie pojawia:baffled:

Kochane ja tez juz 13 na plusie, nie martwcie sie, schudniemy i znów bedziemy sliczne i szczuplutkie mamusie :tak::tak::tak: W mojej rodzince kobitki po ciazy szybko chudna, moja kuzynka po ciazy wyglada sto razy lepiej niz prze ciazą takze mysle ze i mi sie uda, :tak:

to tak jak ja:tak::tak::tak:
ja zakładałam na początku że nie chcę więcej niż 16 kg ale się okaże za parę tygodni jak to będzie

reklama
A mnie rozstepy w pierwszej ciazy ominely i teraz tez nie mam tfu tfu , mam nadzieje ze sie nie pojawia.
Ja pewnie z 15 kg przytylam juz tez. Nie wnikam w to specjalnie. Mi to mogloby troche zostac bo wkoncu mam troche tylka i biust a nie tylko kosci :sorry2:
Po tej ciazy sie biore za siebie konkretnie bo niestety ale skora po ciazy to taka sama nie jest , ale da sie z tym cos zrobic :-)

Do góry