asia2702
Fanka BB :)
Pochwalę się, że zmieściłam się w ulubione spodnie i wcale nie są opięte :-) Chciałabym jeszcze ze 2 - 3 kg zrzucić. Chyba spacery tak działają, bo opócz nich i seksu nie uprawiam żadnego sportu 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratuluje e-kord!!!mi jeszcze 3 kilo brakuje do 7 z przodu...:-(, ale sie nie daje i dalej cwicze!!!!Tez niestety przytylam do 93, ale ja mam 180 cm, i w sumie przed porodem, wszyscy mowili, ze nie wygladam, zebym byla tak w ciazy, a teraz....szkoda gadac....bleeeeMarciaa ja takiej figury nie miałam nigdy. Tylko pozazdrościć.
A u mnie wreszcie 7 z przodu, a wzrostu mam 175 cm. Wiem, że dla niektórych to jest nic, ale ja ważylam 95 kg, więc tym bardziej sie cieszę. Jednak po drugim dziecku, te kg juz nie spadaja tak łatwo. No trzeba dalej wziąć się w garść.