reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót Do Pracy

KasiuBS - fajnie ze sie zdecydowalas na wyjazd:))) i ze sie okazalo ze malesntwo dobrez znioslo rozlake....
Jak sie pracuje w firmie farmaceutycznej??? Myslalam o zmianie branzy z medycznej na farmaceutyczna...od wrezsnia planuje wrocic do nowej pracy....

W zeszlym tygodniu bylam w firmie i juz wszytko zalatwilam...uffff..jestem wolna...

reklama
Fusik, znaczy do Twojego Najmilszego sie trzeba zglosic po szafe? A dokladniej po trzy szafy?? :-)

No no, Pani Szycha nie dosc ze szycha w swojej pracy, to jeszcze Pani Dyrektorowa! Prosze, prosze :-D :-D :-D

....A ja skromna malzowinka pana menedzera od agencji ubezpieczeniowych :-D :-D :-D

Ania,
wiesz u nas wyjazdów sporo więc nie da się uniknąć rozłąki od czasu do czas:-( życzę powodzenia w realizacji zamiarów:-) a dlaczego chcesz zmienić branżę??

Sylwia,
to zależy od stanowiska - jak wszędzie. Specjalista min zarabia 2,5 netto, średni manager 10-15 tys a wysoki dyro 20-30. Prezesi, członkowie itd - nie mam pokęcia:-) dużo na pewno....:tak:

A mój chłop to naukowiec - robi doktorat na wydziale Chemii na Politechnice Warszawskiej (fizykochemia ogniw litowych - nie myślcie, że to sama wymyśliłam, on mi właśnie podyktował). A poza tym prezes malutkiej firmy inżynierskiej pod egidą firmy mojego taty, która zajmuje się projektowaniem systemów kontroli jakości i kręci się wokół projektów unijnych.
A w wolnej chwili, jak się nie zajmuje młodym i nie gotuje obiadu, nie urządza domu, to informatyk.

Nudzi się chłopu, nie? ;-)

To ja mogłabym być co najwyżej panią kierownikową hihi ale z mojego męża taki kierownik że raptem chyba z 5 osób ma pod sobą...nawet nie wiem, bo w domu to on raczej nie pokierowniczy :) dlatego wolę pozostać "nauczyciel akademicki" - co prawda to zawsze tylko nauczyciel (wiadomo jak sie kojarzy :) ale dla mnie może być

Mamoot :) :) :) - ja się już nauczyłam kierunku studiów mojego męża ale tłumaczy mnie to, że on jest na ostatnim roku - wcześniej ciężko było :) a przedmioty jego to dla mnie wszystko jeden...

Fusik, znaczy do Twojego Najmilszego sie trzeba zglosic po szafe? A dokladniej po trzy szafy?? :-)

No no, Pani Szycha nie dosc ze szycha w swojej pracy, to jeszcze Pani Dyrektorowa! Prosze, prosze :-D :-D :-D

....A ja skromna malzowinka pana menedzera od agencji ubezpieczeniowych :-D :-D :-D
jakby co to służymy pomocą :-)

A ja to kiedys bede zona szefa:cool2: :cool2: :cool2: buhahahha...A tak calkiem powaznie to moj stary by chcial otworzyc sam takie biuro w ktorym pracuje tylko ze troche za mlody jest na to---->ale nie glupi...!!!!!!!!!!!Wiadomo czesto jest tak ze jak zobacza ze mlody to mysla ze niewiarygodny,,,Dlatego poczekamy z 3-5 lat i wtedy stary dziala...:elvis: :cool2:

Narazie jest tak ze pracuje w firmie ale jest jakby hmmmm...jak to ujac-samodzielny:confused: tzn ze dziala na wlasna reke,sam oplaca podatki itd...ehhh no troche skaplikowane to...wiec lepiej juz sie zamkne...:eek:

reklama
Pati - chyba wiadomo o co chodzi - ma własną działalność - jeśli dobrze rozumiem
U nas ostatnio też taka moda że zatrudniają ludzi ale na zasadzie - "musisz założyć własną działąlność" - nie wiem jak u was w Niemczech to działa bo u nas to raczej nie jest zbyt korzystne - np jak chcesz urlop to nie zarabiasz - idziesz na bezpłatny, bo na działąlności nie ma urlopu...

Do góry