reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poza granicami kraju- czyli Marcjanki tu i tam :)

Dziwczyny moze wiecie gdzie znajde cos takiego?
Tylko nie w ikei bo mam daleko

kochana na e-bayu pełno tego ;-) zaraz ci linknę ;-)

edit:

*BRAND NEW* IKEA CORNER STORAGE UNIT (KUSINER) *BRAND NEW* IKEA HANGING STORAGE UNIT (FABLER GRODA)

IKEA HANGING TOY/SHOES STORAGE - VGC

i jeszcze:

cała stronka na e-bayu

często można też kupić w sklepach typu poundland, pound stretcher i u pakistańców

s.gif

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny mam takie pytanko do was była u mnie kolezanka i potrzebuje kredytu ale bank jej nie chce dac czy orientujecie sie moze w jakis firmach które udzielaja pozyczek oprócz providenta? bo ja w tych sprawach jestem nie kumata i nic nie wiem

pandzia- mówisz ze na marcówke sie przekwalifikujesz?:-D

wiem, że w tesco można wziąć kredyt, moi znajomi brali i nawet oprocentowanie niższe niż w banku:tak:, a poza tym santander, alliance, najlepiej wejść na stonę confused.com i dać loans i tam poszukać

kochana na e-bayu pełno tego ;-) zaraz ci linknę ;-)

edit:

*BRAND NEW* IKEA CORNER STORAGE UNIT (KUSINER) *BRAND NEW* IKEA HANGING STORAGE UNIT (FABLER GRODA)

IKEA HANGING TOY/SHOES STORAGE - VGC

i jeszcze:

cała stronka na e-bayu

często można też kupić w sklepach typu poundland, pound stretcher i u pakistańców

s.gif

Dziekuje, ale ze mnie gapa ze tez o ebayu nie pomyslałam, jutro zamowie bo dzis juz nie mysle.
A moze jutro mąz na zakupach przy okazji gdzies sie natknie

wiem, że w tesco można wziąć kredyt, moi znajomi brali i nawet oprocentowanie niższe niż w banku:tak:, a poza tym santander, alliance, najlepiej wejść na stonę confused.com i dać loans i tam poszukać

dzieki za zainteresowanie moim postem napisałm jej smska niech sobie sprawdzi czy tam jej sie uda;-)

reklama
agacina nie wiem czy wynajmujesz mieszkanie czy wlasne macie... ale ja w umowie z agencja mam zapis, ze musze sie najpierw z nimi skontaktowac i oni mi wysla kogos kto zamek wymieni

Do góry