reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poza granicami kraju- czyli Marcjanki tu i tam :)

ja na skype dzwonie za darmo a przez tel to mam wykupione rozmowy miedzynarodowe za 5 L miesiecznie nielimitowane chyba - z BT

reklama
virgin jeszcze nie pomyslalo o Polakach i ciapkach w UK ;)
a te takie numery dostepowe za 5 funtow 500min bodajze? nie taniej bedzie? chociaz w skypie to jakis tam maly ten abonament chyba jest i chyba numer mozna stacjonarny robie ustawic.

Dziewczyny dostalam wczoraj katalog z promocjami z Asdy. Promocje zaczynaja sie 18 stycznia i sa w zasadzie na wszystko dla maluchow... podam kilka przykladowych cen...
sterylizatory TT i Avent 10 funtow ten do mikrofali i 25 elektryczny
szesciopak butelek TT 10 funtow
zestaw TT healtcare z nozyczkami, szczoteczka do wlosow, termometrem itd 10 funtow
kosmetyki J&J po funciaku kazdy
Box z kosmetykiami J&J 10 funtow
Persil proszek, zel i tabletki po 4 funty kazdy
pampki tansze na paczce o srednio 2 funty
itd, jakby ktos chcial jakis konkret to pytajcie

ja mam telefon z talktalk, płace 10f miesięcznie za rozmowy do PL, ale mam nielimitowany czas, a ja duzo dzwonię, więc myślę, ze to nie jest tak tragicznie dużo, przez skypa nie lubie dzwonić :no:

a dzisiaj mi przysłali, ze mi wpłacili becikowe na konto, bardzo szybciutko, bo 4 stycznia wysłałam papiery :happy2:

agnes to szybciutko,ja puki co czekam na health in pregnancy który wysłałam dopiero tydzień temu wiec jeszcze sobie poczekam

reklama
Dziewczyny dostalam wczoraj katalog z promocjami z Asdy. Promocje zaczynaja sie 18 stycznia i sa w zasadzie na wszystko dla maluchow...

My też dostaliśmy te gazetkę. Koniecznie chcę jutro pojechac i zobaczyć tą change bag, bo my już taką z bootsa mamy i dla dwójki maluchów to jak dla mnie ona jest za mała, bo teraz z samymi Filipkowymi rzeczami+ moje pregnancy notes jest wypchana po brzegi, ale ja to noszę tam wszystko :-D

Do góry