dawidowe
Fanka BB :)
Moja tez dzisiaj od rana bez pampersa tylko w majtkach. 3 razy do nocnika, raz pod drzwi balkonowe po wczesniejszym zdeciu majtek i raz w majtki koło nocnika ale niewiele.
Gratki dla innych dorosłych panienek i kawalerów i trzymam kciuki za wszystkie nasze dorastające maluszki
Gratki dla innych dorosłych panienek i kawalerów i trzymam kciuki za wszystkie nasze dorastające maluszki
bo teraz na to ciepełko jak jesteśmy na ogrodzie teściowej/babci/cioci itd to puszczam Iś bez pieluszki i albo w majteczkach samych (jeśli będzie gdzieś siadać) albo nawet bez nich tylko wtey sukieneczka i goła pupcia ;-) teraz Iś lata po placu zabaw (obok domków zrobili taki mały plac dla dziecków huśtawka, karuzela, skoczki) założyłam jej tylko koszulkę i pampka bo jednak obawiałabym sie o jakieś zarazki bo przecież nie wiem kto wcześniej siedział na danym sprzecie, dzieciaki sie UWAGA tu już kąpią w jeziorze i później w mokrych kąpielówkach siadają.. mam wrażenie ze pampek lepiej chroni pupę małej niż majteczki ;-)
Patryk jeszcze nie woła ani nie pokazuje że chce zrobić to co ma zrobić, ale w posadzony na nocniku na 90% przypadków zrobi siusiu. Sadzany jest na nocnik w żłobku kilka razy dziennie, a my sadzamy go zawsze przed kąpielą wieczorem. Wie do czego nocnik służy, że trzeba zdjąć pieluszke i że trzeba usiąść, więc myśle że to dobry początek ;-):-)

jedyne co nie przejdzie mu by zrobić w pieluchę to kupę-to zawsze musi być w nocniku