reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pożegnanie z pampersem i smoczkiem

reklama
My również musimy się pochwalić że już dwa tygodnie bez pampersa,tylko na spanie zakładamy,muszę przyznać że bardzo szybko się nauczył,woła siku i ee i dla Karolka to już normalka,bo na samym początku bił sobie brawo a teraz bez większych emocji;-)

Halo halo gratulacje dla dzieczaczków bez pieluszki :-) i trzymam kciuki za resztę.
I wkońcu przyszedł czas na Zuu. Wkońcu mam się czym chwalić. Od soboty moje malutkie robi siku i kupke na nocnik :-)i duma mnie rozpiera jak widzę jaką jej to radość sprawia :-). Genaralnie łapie się wiadomo gdzie i biegniemy do toalety na nocnik :-) i siuśki są i kupka też :-). Na spacery wychodzimy bez pampka(ale jak kupki nie było to jeszcze z pampkiem :-(). No że są początki to w gości też zakładamy i na noc też, ale powiem Wam, że jaak przestało mi zależeć to młoda zaczęła robić :-) więc dziewczynki cierpliwości :-).

cambrai,margerrita wielkie gratki:-) i troszkę zazdroszczę:dry:
My ostatnio tylko do spania zakładamy pampka ale w majtki ciągle sika i nawet kupka się znajdzie na spacer też idziemy bez ale jak już na zakupy to jednak ten pampek ubieram.
sariska ja nawet jak kupki nie było to ide bez pampka ale z tym że bliżej tak że jakby coś to szybciutko do domku;-)

Sarisa gratuluję :-)
Kurczę ja na spacery też chyba zacznę bez pieluchy zabierać, zawsze można mieć w zapasie w razie "w".
W końcu kiedyś musi być ten pierwszy raz.
Moja kupek nadal nie chce robić do nocnika, siku woła a kupę nie zrobi.

reklama
sarisa, marg,Baska,cambria,Kania - gratulacje dla waszych maluchow. Wiem jaka duma was rozpycha;)

My również musimy się pochwalić że już dwa tygodnie bez pampersa,tylko na spanie zakładamy,muszę przyznać że bardzo szybko się nauczył,woła siku i ee i dla Karolka to już normalka,bo na samym początku bił sobie brawo a teraz bez większych emocji;-)
u nas tak samo:) juz bez brawo sie obchodzi.
na noc pampersy tez zakladalam, a teraz od kilku dni jest u mojej mamy i na noc tez bez pampka. I sucho. Wiec jak wroci, to pewnie tez zaryzykuje.

Ostatnia edycja:
Do góry