reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pożegnanie z pampersem i smoczkiem

reklama
makuc właśnie mnie też wkurza jak ktoś się pyta ile on ma lat i się dziwi że nadal w pieluszce co mam go bić za to czy co jak on nie chce to przecież nie zmuszę dziecka no i kiedyś na przyjdzie czas że zacznie wołać:confused2::eek:

KANIA, CZARODZIEJKA no dokładnie - nic na siłę. Ale te komentarze i "dobre rady" potrafią człowieka do :angry: doprowadzić.
CZARODZIEJKA :szok::-D

Makuc mi na szczęście nikt swoich "dobrych rad" nie serwuje, ale rozumiem Cię, że to może naprawdę wkurzyć :wściekła/y:
Baska Ty też się nie przejmuj, bo i po co.

Trzeba sobie chyba jakąś odpowiedź "ucierającą nosa" przygotować i tyle.
U mnie dzisiaj był zasikany dywanik w łazience, mimo iż nocnik stoi dokładnie obok. On ewidentnie do nocnika zrobić nie chce i trudno, ja nie naciskam.

BAŚKA ooo właśnie, tez tak będę tłumaczyć :-D
NAT u nas jest to samo. Alicja wie o co chodzi ale z premedytacja unika sikania do nocnika. Może być obok/pod ale DO za chiny ludowe nie zrobi i kropka :eek:

chwale sie i chwale, ale co tam, z dumy pekam. Dzis mija tydzien bez pampersa i od 2 dni zadnych wpadek, wszystko do nocniczka trafia:)) no ewentualnie na trawke:)

reklama
Do góry