reklama
Baśka_28
Fanka BB :)
moriam to super bo u Nas czasem bez pampka całe dnie siedzi ale do spania mu zakładam jednak nocnik nadal be woli do majtek sikać

makuc
Alicja powróciła z dniem dzisiejszym do opcji "noszę pampersy"
i to "dzięki" mega histerii urządzonej podczas robienia kupy :-( tak mi się dziecko rozdygotało widząc, że kupa idzie a ona nie ma pampersa, że aż się cała zachodziła. Nie chciała ani siąść na nocnik, ani dać sobie na szybko założyć gacie/ pieluchą... po prostu stała, telepała się i ryczała :-
-
-( ech.

margerrita
makuc- tulaski! moze jeszcze nie pora na nia,
moriam - powodzenia!
u nas regres przeszedl, ale nie wola, trzba go pytac i przekupic, jak zrobi siusiu to jest ciasteczko i 3 sek i jest siusiu, co za bahorek niznoscny
moriam - powodzenia!
u nas regres przeszedl, ale nie wola, trzba go pytac i przekupic, jak zrobi siusiu to jest ciasteczko i 3 sek i jest siusiu, co za bahorek niznoscny
Baśka_28
makuc przykro mi
Kamil tak reaguje na nocnik więc go wolę nie zmuszać

U nas na nicnik jest zawczesnie jeszcze nie rozumie o co w nim chodzi nie zrobil ani razu a siedzial przez godzine a ja jak duren zabawialam go by nie zlazl i chociaz raz zrobil lubi siedziec na wc na tej podkladce ale tylko po to by bawic sie papierem i zapychac toalete

margerrita
hahha, u nas tez zabawa papierem jest
a makucku masz racje przekupny jest oj jest....
a makucku masz racje przekupny jest oj jest....
reklama
makuc-biedna Alicja, jednak czasem ciezko przewidziec reakcji naszych maluszkow:/
Maura wczoraj podobny stres przezyla, jak zaczela wolac kupaaa ciut za pozno i czec wyladowala w nocniku, a czesc na podlodze przy sciaganiu majteczek. Jak ona to zobaczyla.. ryk i przezywanie do wieczora bylo
ale akcja nocnik nieodwolana i ogolnie zle nie jest, mam nadzieje, ze bedzie coraz lepiej, a nie jest to chwilowe
Maura wczoraj podobny stres przezyla, jak zaczela wolac kupaaa ciut za pozno i czec wyladowala w nocniku, a czesc na podlodze przy sciaganiu majteczek. Jak ona to zobaczyla.. ryk i przezywanie do wieczora bylo
ale akcja nocnik nieodwolana i ogolnie zle nie jest, mam nadzieje, ze bedzie coraz lepiej, a nie jest to chwilowe
Podziel się: