reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pożegnanie z pampersem i smoczkiem

reklama
Alicja powróciła z dniem dzisiejszym do opcji "noszę pampersy" :szok: i to "dzięki" mega histerii urządzonej podczas robienia kupy :-( tak mi się dziecko rozdygotało widząc, że kupa idzie a ona nie ma pampersa, że aż się cała zachodziła. Nie chciała ani siąść na nocnik, ani dać sobie na szybko założyć gacie/ pieluchą... po prostu stała, telepała się i ryczała :-:)-:)-( ech.

makuc- tulaski! moze jeszcze nie pora na nia,
moriam - powodzenia!
u nas regres przeszedl, ale nie wola, trzba go pytac i przekupic, jak zrobi siusiu to jest ciasteczko i 3 sek i jest siusiu, co za bahorek niznoscny ;)

no ja już zupełnie odpuściłam...
MARG dobrze, że do przodu u Was z nocnikowaniem:) i wszystko na dawne tryby wraca. No a przekupny ten Twój synuś jest i to bardzo :-) a może po prostu celowo tak robi, żeby ciasteczko dostać? :laugh2:

U nas na nicnik jest zawczesnie jeszcze nie rozumie o co w nim chodzi nie zrobil ani razu a siedzial przez godzine a ja jak duren zabawialam go by nie zlazl i chociaz raz zrobil lubi siedziec na wc na tej podkladce ale tylko po to by bawic sie papierem i zapychac toalete:baffled:

reklama
makuc-biedna Alicja, jednak czasem ciezko przewidziec reakcji naszych maluszkow:/
Maura wczoraj podobny stres przezyla, jak zaczela wolac kupaaa ciut za pozno i czec wyladowala w nocniku, a czesc na podlodze przy sciaganiu majteczek. Jak ona to zobaczyla.. ryk i przezywanie do wieczora bylo:)
ale akcja nocnik nieodwolana i ogolnie zle nie jest, mam nadzieje, ze bedzie coraz lepiej, a nie jest to chwilowe

Do góry