reklama
Roxannka
Pracująca mama!
U nas totalny regres, bo kiedyś chociaż przed kąpielą siusiu do nocnika zrobił a teraz zupełnie nic
Nawet sobie myśle że on specjalnie nie chce siusiać bo lata pół dnia bez pieluchy i nawet na podłoge się nie zsika a jak ma pieluche to ciągle mokra
Właśnie siedzi na nocniku jak na krzesełku, ogląda minimini, maluje coś w kolorowance, a siku jak nie było tak nie ma 
Nawet sobie myśle że on specjalnie nie chce siusiać bo lata pół dnia bez pieluchy i nawet na podłoge się nie zsika a jak ma pieluche to ciągle mokra
Właśnie siedzi na nocniku jak na krzesełku, ogląda minimini, maluje coś w kolorowance, a siku jak nie było tak nie ma 
my od rana tez bez pampka
) pare razy juz podloge wycieralam, ale sa tez male sukcesy
)
Mam wrazenie jednak, ze ona do konca na nocnik sie nie wysikuje, siknie troche, i po zalej szopce z brawo, wylewaniem siczkow i ip. reszta jest na podlodze.
Mam wrazenie jednak, ze ona do konca na nocnik sie nie wysikuje, siknie troche, i po zalej szopce z brawo, wylewaniem siczkow i ip. reszta jest na podlodze.
makuc
Fanka BB :)
łaaaa jakbym o Alicji czytała. Dzisiaj od rana bez pieluchy chodzi i ani kropli nie popuściła a jak jej pieluchę założę to za sek. cała zasikana jestmyśle że on specjalnie nie chce siusiać bo lata pół dnia bez pieluchy i nawet na podłoge się nie zsika a jak ma pieluche to ciągle mokraWłaśnie siedzi na nocniku jak na krzesełku, ogląda minimini, maluje coś w kolorowance, a siku jak nie było tak nie ma
![]()

a nocnik tez jako fotelik traktuje... siada na nim, żeby sobie baję chwilowo obejrzeć i ucieka 
MORIAM oj tak może być - siku tylko dla pochwał i "papa"
ja czasami się zastanawiam, czy to odpieluchowywanie ma jakikolwiek sens póki co

Roxannka
Pracująca mama!
no ręce mi opadły poprostu ... nawet nie chciało mi się na niego krzyczeć tylko bardziej śmiać bo poczułam się jak w filmie a właściwie w jakiejś dobrej parodii ;-) ale stłumiłam śmiech i mąż mu powiedział że nu nu nu i że źle zrobił ... na to moje dziecie kochane poszło sobie posiedzieć na nocnik, tak poprostu 

u nas za to posikiwanie non stop, od rana 6 par majtek sie juz suszy. postanowilam nie dac sie zlamac, ale nie wiem jak bedzie..łaaaa jakbym o Alicji czytała. Dzisiaj od rana bez pieluchy chodzi i ani kropli nie popuściła a jak jej pieluchę założę to za sek. cała zasikana jest![]()
Roxannka- no to swietnie
Baśka_28
Fanka BB :)
Roksanka ja to bym parsknęła śmiechem
bym nie dała rady krzyczeć tylko bym się śmiała.
Zdecydowanie but jest ciekawszy od nocnika
bym nie dała rady krzyczeć tylko bym się śmiała.Zdecydowanie but jest ciekawszy od nocnika

reklama
Podziel się:

:-