reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pożegnanie z pampersem i smoczkiem

reklama
U nas totalny regres, bo kiedyś chociaż przed kąpielą siusiu do nocnika zrobił a teraz zupełnie nic :no: Nawet sobie myśle że on specjalnie nie chce siusiać bo lata pół dnia bez pieluchy i nawet na podłoge się nie zsika a jak ma pieluche to ciągle mokra :eek: Właśnie siedzi na nocniku jak na krzesełku, ogląda minimini, maluje coś w kolorowance, a siku jak nie było tak nie ma :dry:

my od rana tez bez pampka:)) pare razy juz podloge wycieralam, ale sa tez male sukcesy:))
Mam wrazenie jednak, ze ona do konca na nocnik sie nie wysikuje, siknie troche, i po zalej szopce z brawo, wylewaniem siczkow i ip. reszta jest na podlodze.

myśle że on specjalnie nie chce siusiać bo lata pół dnia bez pieluchy i nawet na podłoge się nie zsika a jak ma pieluche to ciągle mokra :eek: Właśnie siedzi na nocniku jak na krzesełku, ogląda minimini, maluje coś w kolorowance, a siku jak nie było tak nie ma :dry:
łaaaa jakbym o Alicji czytała. Dzisiaj od rana bez pieluchy chodzi i ani kropli nie popuściła a jak jej pieluchę założę to za sek. cała zasikana jest :szok::confused2: a nocnik tez jako fotelik traktuje... siada na nim, żeby sobie baję chwilowo obejrzeć i ucieka :eek:

MORIAM oj tak może być - siku tylko dla pochwał i "papa"

ja czasami się zastanawiam, czy to odpieluchowywanie ma jakikolwiek sens póki co :sorry:

no ręce mi opadły poprostu ... nawet nie chciało mi się na niego krzyczeć tylko bardziej śmiać bo poczułam się jak w filmie a właściwie w jakiejś dobrej parodii ;-) ale stłumiłam śmiech i mąż mu powiedział że nu nu nu i że źle zrobił ... na to moje dziecie kochane poszło sobie posiedzieć na nocnik, tak poprostu :dry:

łaaaa jakbym o Alicji czytała. Dzisiaj od rana bez pieluchy chodzi i ani kropli nie popuściła a jak jej pieluchę założę to za sek. cała zasikana jest :szok::confused2:
u nas za to posikiwanie non stop, od rana 6 par majtek sie juz suszy. postanowilam nie dac sie zlamac, ale nie wiem jak bedzie..
Roxannka- no to swietnie:) z dwojga zlego lepiej ze sisi tam poszo:)) i dobrze, ze nie krzyczalas, ja podirytowana, dzisiaj krzyknelam, jak Maurunia kolana mi zasikala, to sie bidulka tak rozrzalila,ze serce mialam zlamane, no i wyrzuty sumienia ogromniaste.

reklama
Do góry