reklama
Roxannka
Pracująca mama!
A ja musze pochwalić Patryk bo dzisiaj pierwszy raz zrobił kupke do nocnika i to w dodatku sam zakomunikował że chce i żeby go posadzić na nocniczek :-)
Ogólnie u nas nocnikowanie wygląda różnie, od czasu do czasu robi siusiu na nocnik, ale głównie nadal jest pielucha, w dużej mierze przez nas bo nie jesteśmy zbyt konsekwentni i mało troszke go sadzamy na nocnik, ale widze że on sam czasami chce na niego usiąść nie zawsze wtedy kiedy my chcemy go posadzić ;-) Może w lipcu na urlopie troche z tym ruszymy do przodu
Ogólnie u nas nocnikowanie wygląda różnie, od czasu do czasu robi siusiu na nocnik, ale głównie nadal jest pielucha, w dużej mierze przez nas bo nie jesteśmy zbyt konsekwentni i mało troszke go sadzamy na nocnik, ale widze że on sam czasami chce na niego usiąść nie zawsze wtedy kiedy my chcemy go posadzić ;-) Może w lipcu na urlopie troche z tym ruszymy do przodu

oj my z nocnikowaniem daleko w tyle. Podejscia sa, ale brak mojej konsekwencji i zainteresowania Maury powoduja, ze efekty mamy marne
Na razie sie nie spinam, bo na dwa pierwsze tygodnie lipca wyjezdzamy i nie chce na wakacjach z nocnikiem latac, ale po przyjezdzie ostro podejmuje temat. mam nadzieje, ze uda nam sie do wrzesnia, bo Maura do zlobka idzie
Na razie sie nie spinam, bo na dwa pierwsze tygodnie lipca wyjezdzamy i nie chce na wakacjach z nocnikiem latac, ale po przyjezdzie ostro podejmuje temat. mam nadzieje, ze uda nam sie do wrzesnia, bo Maura do zlobka idzie
margerrita
Fanka BB :)
roxi to super, a dla ciebie i moriam konsekwencji zycze!
Baśka_28
roksi gratuluję i zarazem zazdroszczę

margerrita
a ja mam teraz inny problem, Patryk nie chce zejsc z nocnik jak cos zrobi, siedzi cieszy sie, krzyczy jeeeeee!!! bije brawo i siedzi i tak wczoraj 15 minut 

reklama
Podziel się: