Gratki dla Misi:-)
!
Amelka nadal "pieluszkowa bliźniaczka" Makuckowej Alicji;-)
.Jakąś ma blokadę przed tym nocnikiem....Wiem, że wie, kiedy będzie siusiu czy kupa, bo mówi.Ale jak posadzę , to albo nic i tak nie zrobi, albo w ogóle wstaje i koniec....
E, tam- ja się nie przejmuję- do przedszkola ma czas;-).Choć tu dzieciom i w przedszkolu wolno nosić pieluszki.Jednak wolałabym już bez
!Amelka nadal "pieluszkowa bliźniaczka" Makuckowej Alicji;-)

.Jakąś ma blokadę przed tym nocnikiem....Wiem, że wie, kiedy będzie siusiu czy kupa, bo mówi.Ale jak posadzę , to albo nic i tak nie zrobi, albo w ogóle wstaje i koniec....E, tam- ja się nie przejmuję- do przedszkola ma czas;-).Choć tu dzieciom i w przedszkolu wolno nosić pieluszki.Jednak wolałabym już bez

ja jej teraz w ogóle nie mam jak pilnować, ale może to i dobrze bo teściowa na pewno sprawniej to robi, więc hmmmmm:-)nadzieja jest;-)zresztą dzisiaj zapowiedziała mojemu skarbusiowi że ma dla niej ostatnią paczkę pampersów i więcej nie kupi więc lepiej niech robi już tylko na nocnik
.Nianie mają głęboko jakieś nocniki, wolą pieluchy, więc tu też wsparcia nie ma.Ale, jak już mówiłam, nie przejmuję się tym