Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
MSTRUGALA4 to rzeczywiscie blisko My jednak niedlugo /za jakies 2 miesiace/ przeprowadzimy sie do Szczecina. Troszke szkoda, bo uwielbiam spacerki nad morzem
Madlen80 no faktyczie szkoda:-(... no ale jak mus to mus... ja powiem ci szczerze nie wyobrazam sobie mieszkac gdzie indziej... mam swoje podworko, ogrodek.... nikt mi sie nie szweda, nie marudzi... no moze sasiedzi ktorych najchetniej bym w kosmos wyslala.... ale w sumie szczecin nie az tak daleko, wiec raz na jakis czas wypad na molo w Kolobrzegu tez pewnie bedzie mozliwy
Na pewno bede regularnie jezdzila do rodzicow i tesciow Tesciowie tez mieszkaja nad morzem, ale w okolicach Pobierowa.
Bardzo zaluje, ze nie mozemy mieszkac w domku nad morzem, ale coz... sila wyzsza A sasiedzi bywaja uciazliwi