reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Poznajmy sie;)

Witam wszystkie młode mamy.. Ja się do was dopisuję chociaż dopiero zaczynamy starania o maleństwo.. Fajnie poczytać, że pomimo młodego wieku można dobrze sobie radzić. Będę tu na pewno częściej zaglądać ;)

reklama
witam wszystkie wspaniale mamusie :-)mam na imię Dominika(chyba jako jedyna z tego grona :-p), lat 18 (27 maja 19) oraz cudownego chłopaka. Przyznam się szczerzę, że zdarzyło mi się Was podglądać, kiedy moje myśli o małym człowieczku się nasilały. Mam nadzieję że nie jesteście za to złe. Teraz to zastanawiam się czy czasem nie będę stałą bywalczynią u was....ale nie będę zadawać głupich pytać typu: pomocy...kochałam się z chłopakiem...czy to jest możliwe.... Według mnie to idiotyczne. skoro podjęłam taką decyzję o współżyciu to wiem jakie mogą być tego konsekwencję...ale wiedzieć to jedno, a drugie być w tej sytuacji.... nie gniewajcie się na mnie za tak rozległy początek...mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona?;-)pozdrawiam:-)

czesc mam na imie aga mam 25 lat jestem mama cudownego synka Kubusia :-) ktory skonczył 19 miesiecy a w listopadzie pojawi sie kolejny członek rodziny :-) Zuzia lub Maciuś. Razem z meżem cieszymy sie z powiekszajacej sie rodzinki chociaz czasami zastanawiam sie jak on ze mna wytrzymuje jestem okropnie klótliwa wszystko mnie drazni, a jak sobie pokszycze na meza i innych to placze ze bylam taka okropna czasami zastanawiam sie czy zawsze taka bylam czy to normalne? pierwsza ciaze przeszłam spokojnie, radosnie a teraz zastanawiam sie czy ze mna wszystko w ok. Pozdrawiam wszystkie przyszłe i obecne mamy.

Ostatnia edycja:
Witam, mam na imię Ania, mieszkam w Poznaniu, mam 24 lata; jestem mamą 2 letniej Julii i właśnie staramy się z mężem o drugie dziecko.

Hej :) Jestem Ania :) mama 7 miesiecznej Toski mam 20 lat i jestem z Gdyni :)
Matajka czy my sie nie znamy z innego forum? :) Gratuluje serdecznie dzidzi!

reklama
Żeby nie było to ja też się dopiszę, choć część z Was zna mnie z wątku podanego w poście powyżej :-)

Otóż lat mam 19, mam 4 miesięczną córcię Julkę i jestem w 5 tc :-)

Do góry