zgodnie z życzeniam wątek, gdzie nie tylko o dzieciach ale tez i o nas samych więc może ja zacznę imię - Hania lat - 34 ---jeszcze:-), dzieci - dwoje - 11 letnia Natalia i 3,5 letni Mati, z M - 13 lat zawód/ zajęcie -nauczyciel chemii i fizyki z racji tego ze jestem słomianą wdówką i w tygodniu urzęduję sama na posterunku to czasu brak na własne zainteresowania--- do tego zaczęłam się znowu uczyć można też: ulubiona książka - ulubiony film - odpoczywam przy... - wnerwia mnie - nie lubię - marzenie do spełnienia -
to ja druga:-) witam! na ime mam Edyta, wiek 33lata , mam 2 dzieci julcia ma 10mies a kacper 6,5lat meżatką jestem 1,4 roku :-) mieszkam w gdansku- oruni górnej, zajmuje sie domem.
No to i ja dołączę imię - Joanna/Asia (jak kto woli) lat - 29 dzieci - pierwsze w drodze (z tego co mi wiadomo, to będzie Ela) z K - od 1,5 roku mniej więcej, choć znamy się o wiele dłużej marzenie do spełnienia - zakup mieszkania (takie bardzo bieżące, mam nadzieję, że niedługo będę mogła zacząć marzyc o czymś innym)
imię - Ola lat - 22 dzieci - Aniołek Marta *+13.03.2009 i 4-miesięczna Zuzia (26.07.2010) po ślubie - prawie 2 lata zajęcie - obecnie na urlopie macierzyńskim ulubiona książka - szkoła jeździecka - Mary Stewart ulubiony film - Titanic odpoczywam przy... - muzyce, najlepiej popijając kakao wnerwia mnie - zakłamanie, oszustwa i wszech obecny brak kultury nie lubię - gdy ktoś mi mówi co mam robic marzenie do spełnienia - kupic dom
imie :Ewa wiek: 26lat dzieci: Kubuś 5lat ,Damianek prawie 3 zajmuje sie: dzieci,przyszły mąż,dom i praca marze:aby wszystko sie ułożyło
imię : Ania lat - 28 jeszcze dzieci - prawie 2 letni Borysek z M - 8 lat zawód/ zajęcie -mgr inż. Rekultywacji i zagospodarowania gruntów ,mieszkamy w Norwegii, obecnie nie pracuję ,opiekuję się moim maluszkiem i pilnie ucze sie języka norweskiego , żeby w przyszłości załapać pracę tutaj ulubiona książka - obecnie Ny i Norge heheheh ulubiony film - Uwierz w ducha odpoczywam przy... - serialach i filiżance herbatki z miodem i cytrynką wnerwia mnie - ojj dużo by pisać :/ nie lubię - kawioru marzenie do spełnienia - kupić dom
imię : Monika lat - 29 dzieci - Nadusia (prawie 3 miesiace) kawal baby hihi z M - slub dopiero za 2 tygodnie zawód/ zajęcie -sprzedawca/obecnie zajmuje sie mala i siedze w domku ulubiona książka - nie mam... ulubiony film - Kac Vegas )) odpoczywam przy... - uuu teraz mam malo czasu na odpoczynek:/ wnerwia mnie - tak jak Aniulla pisze))"ojj dużo by pisać :/ " marzenie do spełnienia - byc zawsze szczesliwa ze swoja Kochana rodzinka :*
Imię Edyta wiek - kurcze pisać czy nie ? 38 stuknie za kilka dni skąd- Teraz okolice Wolina w zachodniopomorskim dzieci - Oliwia 7,5 roku Emanuela we wrzesniu 15 lat Mąż od 17 lat Nie pracuje ,bo to co robie pracą nazwać nie mozna opiekuję sie małz.starszych ludzi 2 h dziennie. ulubiony fil -Lista Schindlera odpoczywam przy -śnie wnerwia mnie -moja chora beznadziejna póki co sytuacja marzenie do spełnienia-spokojne mieszkanie na dłużej
imię: Paulina wiek: jeszcze 24 lata z T: prawie dwa lata po ślubie dzieci: syn Jakub zawód: T.handlowiec, obecnie nie pracuje, niedoszła studentka pedagogiki oraz marketingu i zarządzania nie lubię: zakłamanych i fałszywych ludzi <polityków> denderwuje mnie: brak wpływu na niektóre rzeczy, lubię: poznawać ciekawych ludzi, czytać książki marzenie: swój własny kąt
No to po długiej nieobecności na Szczecinie wracam i uaktualniam info o sobie. Dzieci: prawie 5-miesięczna córeczka Ela Marzenie do spełnienia (zmiana ponieważ poprzednie już zrealizowane): rodzeństwo dla Eluni