reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
oj kochane dopiero teraz doczytałam że smiejecie się z mojego ciasteczkowego potwora i tego co mieszka w śmietniu. to są oczywiście postacie z sezamkowej ulicy ale Elmo dalej nie ma cholender i juz nie będzie. :wściekła/y:a był taki wieeeeeelki i kudłaty i czerwony.

czym bliżej świat tym bardziej nie wiem co napisac na liscie prezentow dla Szymka. wszystko to co Antek ma dostać SZymi ma. tylko tą zjeżdzalnie to ma jako dinozaura stoi w rogu bo ta żyrafa to strasznie duzo miejsca potrzebuje bo kulki leca w 4 strony.

no zdecydowanie zabawka musi tac gdzies na srodku aby kulki wszedzie lecialy :) dlatego ja mam dinozaura ktory jest zgiety jakby w pol tez z 4 miejsc leca kulki ale w jedna strone. miniej zbierania :)

postanowilam na liscie wpisalam
jezdzik- pchacz ( tylko teraz jaki jakis super)
szczeniaczek uczniaczek

a my kupimy mu tapczanika na 2 osoby bo swojego wyrka to decydowanie nie lubi bo nie ma gdzie sie krecic przez sen.

reklama
Do góry