Ja juz kubek z Kubkiem dalam tesciowej wczesniej..kurde moglam poczekac do swiat, jak zwykle przed orkiestre wyskoczylam
U mnie lista prezentow wyglada nastepujaco:
maz-golarka z trymerem..moze cos jeszcze wymysle
moja mama - wladca pierscieni dwie wieze wydanie rozszerzone z figurka golumma ( w empiku patrzyli na mnie jak na uposledzona umyslowo bo juz tego nie mieli a ja sie uparlam ze musza mi sprowadzic..odbieram w poniedzialek :-)
moj tata-pigment do wlosow(ojciec ma kryzys wieku sredniego i tuszuje siwizne) plus parasol
moja tesciowa-naszyjknik z bursztynem (moze maz sie kapnal jak go kupowalismy i tez mi cos podobnego podaruje...mam dosc kosmetykow tez chce swiecidelka ;-)
tesc-dvd
szwagierka -odtwarzacz mp3
pradziadek-cisnieniomierz elektroniczny( pradziadek ma lekko hipochondrie wiec mu sie przyda)
No i Kubus..kupujemy mu zabawkowego laptopa, na Mikolajki dostal kroliczka a kuku..kiszka niesamowita, wiec tata dal mu swoja stara komorke, dzieciak jest wniebowziety, juz sie nauczyl wlaczac, plus zdejmowac obudowe. A poniewaz jak widzi laptopa to malo z pieluch nie wyskoczy wiec postanowilismy kupic mu jego wlasnego