reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Prezenty

Dziadostwo - kalendarze z Jagodą
Jagoda - sanki
mąż - może komplet noży Berghoff'a, a jak nie to, to nie wiem. Może jego perfumy bo się kończą. Na pewno nic do kompa.
siostra - kolczyki. Sama ma sobie znaleźć jakie chce i baza pod cienie. Coś muszę jej jeszcze na urodziny wymyślić
babcia - chyba kubek z Jagodą i mały telewizor do jej pokoju

Tak więc idziemy na łatwiznę z tymi kalendarzami i kubkiem. Poza tym najchętniej kupiłabym wszystko na sieci.
Plus oczywiście trochę słodyczy, trochę dziwnych rzeczy do jedzenia (co roku kupuję coś, czego nikt z nas jeszcze nie jadł, powoli zaczyna mi brakować produktów). Czasami sama coś zrobię, ale to chyba nie w tym roku.

reklama
U nas tez prezenty juz sa.Babcie na gwiazdke dostana ramki ze zdieciem malego i odbita stopka i raczka malego,kalendarze damy na urodzinki im bo jedna ma w grudniu a druga w styczniu.Victor puchatka jak juz pisalam.Szwagierka kolczyk do pepka jak jakis ladny bedzie bo sa w promocji i juz za 3euro mozna cos wybrac:-),jej chlopak:confused:do tej pory nie wiemy co kupic.
Mezus nic nie dostanie bo umowilismy sie ze jak auto znajdziemy to bedzie zamiast prezentu :-Ddla mnie i dla niego

No to mój mężuś też nic nie dostanie bo 2 tyg. temu sprawił sobie kompa, wiec jeden mniej, a dziadki może faktycznie dostaną kubeczki z Oliwką... hmmm

Ja postanowiłam sama zrobić kalendarz. Na razie dla mojego brata, który jest w Irlandii i niestety na święta nie przyjedzie :-( Jak mi sie uda i wyjdzie całkiem przyzwoicie, to zrobię jeszcze dla dziadostwa (jak to fajnie nazwała Joaśka:-) Jak wydzie to umieszczę fotkę :-) trzymajcie kciuki :-D
A wiecie z czym ja mam problem, normalnie nie wiem co sama chciałbym dostać :-) U nas czasami robimy sobie małe podpowiedzi, by nie kupić czegoś zbędnego lub by sie nie powtórzyć z czymś, co ktoś już ma i mnie ciągle podpytują, a ja nic...:-( Moze Wy wiecie co ja bym chciała ;-)

Wlasnie szwagierka chce cos do odmiezania czasu do kuchni,nie wiem jak to sie nazywa ale chyba kojazycie:confused:i kolczyk odpada i lepiej bo nie wiem czy by jej sie spodobal

reklama
Buba w końcu cos sie nam należy, a mi ostatnio brakuje czasu dla siebie i jakos czuje sie troche zaniedbana, wszystko kreci sie wokół Antka a ja tez mam potrzeby... może i mąż chce tez dostac cos osobistego?! musze Go wyczuć.

Do góry