Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja takie cos widzialam bodajze w OBI, oczywiscie tansze :-):-) Musialabys sprawdzic czy nie jest za bardzo plytkie. A na ktorym pietrze mieszkacie? Jak Gagutka w wodzie zaszaleje to nie naleje sasiadom na balkon, bo z sasiadami roznie bywa. :-)
My naszczescie mamy taras, nad nami zadnych balkonow i w lecie basen z woda![]()
Asiun - Priscilla ma rację - o czymś takim pisałam. Nasz jest tylko drewniany. W Niemczech śmiaga na czymś takim mnóstwo dzieciaków. Mnie zauroczyły, ale widziałam je tam na miejscu za 160 euro i odpuściłam, a potem ciotka zadzwoniła, że jest taki za 30 i kazałam jej kupić. Jakoś do mnie przemawia taki sposób nauki jazdy na rowerze.
W ogóle nie umiałam się napatrzyć na te małe bomble w parkach, które tam super śmigały takimi jeździkami.
Taki rowerek z pedałami przy kołach Julek też dostał i potwierdzam słowa Joaśki - przynajmniej na razie są one tylko do pchania Julka. Zupełnie bierna zabawa![]()
I jaką on ma wysokość siodełka

Dziadzius sie pospieszył