idzia
mama: X 2000; IV 2006
zestwaw little pet shop - ma moja chrzesnica i kamilka bardzo lubi sie nim bawic jak jestesmy u dziadkow
domek z lego duplo - to jest cos
musze nad tym pomyslec ... mala ma mala farme z duplo (koniki) oraz male zoo (lew, slon, zyrafa) i caly czas sie tym bawi wiec ten domek powinien jej podpasowac ... tylko ta cena 
nasza mala jeszcze ma lalezki "little people" z fisher price i tez lubi sie nimi bawic ....
ale na topie sa u nas misie Bruno ... (np. Przygody misia Bruno. Numer 2. Mi? Bruno w lesie ) kupowalismy je jeszcze michalowi (gazetki z figurkami) a teraz ona je wzedzie nosi ...
domek z lego duplo - to jest cos

nasza mala jeszcze ma lalezki "little people" z fisher price i tez lubi sie nimi bawic ....
ale na topie sa u nas misie Bruno ... (np. Przygody misia Bruno. Numer 2. Mi? Bruno w lesie ) kupowalismy je jeszcze michalowi (gazetki z figurkami) a teraz ona je wzedzie nosi ...

.
Zdziwilam sie lekko bo i winda odrazu sie bawil i wiedzial,ze szlaban trzeba podniesc bo inaczej auto nie przejedzie.Nieraz chyba mam wrazenie,ze on taki malutki a jednak tyle wie.