reklama

Prezenty

zestwaw little pet shop - ma moja chrzesnica i kamilka bardzo lubi sie nim bawic jak jestesmy u dziadkow
domek z lego duplo - to jest cos :) musze nad tym pomyslec ... mala ma mala farme z duplo (koniki) oraz male zoo (lew, slon, zyrafa) i caly czas sie tym bawi wiec ten domek powinien jej podpasowac ... tylko ta cena :szok:

nasza mala jeszcze ma lalezki "little people" z fisher price i tez lubi sie nimi bawic ....

ale na topie sa u nas misie Bruno ... (np. Przygody misia Bruno. Numer 2. Mi? Bruno w lesie ) kupowalismy je jeszcze michalowi (gazetki z figurkami) a teraz ona je wzedzie nosi ...

reklama
Kurcze fajna sprawa. My jestesmy teraz zafascynowani Franklinem. Juz na niego patrzec nie moge. Ale maks tez mial okres ze kazal mi dzien w dzien go czytac.

Dla Mai nie mam pomyslu na urodziny ale Maks sobie zazyczyl rybke w akwarium. :baffled::baffled:

Joaska - fajna sprawa. Wiem, ze niektorzy rodzice sami tworza takie ksiazeczki przyklejajac na 1 stronie zdjecia dziecka wykonujacego rozne czynnosci a na stronie obok duze proste zdanie opisujace co robi dziecko.

A propos ksiazeczek - kupilam Vice ksiazeczki z serii Dzikie zwierzęta. Magnesowe zwierzątka - PRZYRODNICZE.pl. Jak dla mnie super. Wika jest zafascynowala zwierzatkami, uklada je sobie na ksiazeczce (sa na magnes), sama mowi gdzie jakie zwierzatko bedzie, co robi itp. Widze, ze troche za nie przeplacilam (ok 25zl), a myslalam ze to taka okazja, bo na allegro widzialam po 40zl :-D

Tu jeszcze inne takie ksiazeczki
na budowie Firma Księgarska Jacek Olesiejuk sp. z o.o.: Zobacz
na wsi Firma Księgarska Jacek Olesiejuk sp. z o.o.: Zobacz
podwodne przygody Firma Księgarska Jacek Olesiejuk sp. z o.o.: Zobacz
samochody Firma Księgarska Jacek Olesiejuk sp. z o.o.: Zobacz
piknik Firma Księgarska Jacek Olesiejuk sp. z o.o.: Zobacz
ksiezniczki Firma Księgarska Jacek Olesiejuk sp. z o.o.: Zobacz
baletnica Firma Księgarska Jacek Olesiejuk sp. z o.o.: Zobacz
wies Firma Księgarska Jacek Olesiejuk sp. z o.o.: Zobacz

Priscilla - musze kupić taką książeczkę:tak:.
Mam dwie ale ze zwierzętami wiejskimi. Tylko że Inguch przyczepia te zwierzątka do lodówki albo układa je na stoliku lub na podłodze. W każdym razie bawi się nimi odkąd skończyła jakieś 8 miesięcy:-) (część zjadła jakiś czas temu i tylko magnesy zostały - tekturka nie wytrzymała ustawicznego obśliniania;-))

WIdzę że na topie prezenty urodzinowe i pewnie zajączkowe :tak:Ja jeszcze nie wiem co kupimy Karolince, może coś z klocków, lalek ma aż za dużo, pewnie kupimy tak jak Idzia jakiś drobiazg.

Priscilla te książeczki ostatnio widziałam w realu po 9,99 i się zastanawiałam czy nie kupic Dominice.
I kupiłam jej inne ksiazeczki z obrazkami i podpisem co jes na danym obrazku.

Victor dostal juz pierwszy prezent urodzinowy.Moja siostra teraz byla na swieta i kupila (na moja prozbe :-) ) garaz malemu.Teraz nie wychodzi z pokoju.Autka mial i sie duzo nimi bawil a teraz w koncu doczekal sie garazu pietrowego.Moze i pozno ale ma :yes:Zdziwilam sie lekko bo i winda odrazu sie bawil i wiedzial,ze szlaban trzeba podniesc bo inaczej auto nie przejedzie.Nieraz chyba mam wrazenie,ze on taki malutki a jednak tyle wie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry