reklama

Prezenty

reklama
Ja właśnie kupiłam dla Inguchy kilka gier na allegro (memo, Granny) i ciastolinę - weterynarza.

I czekam na jakieś fajne "letnie" pomysły:-) W sumie trochę tego trzeba kupić (muszę myśleć też za babcie i ciocie, bo wolą jak im się pomysł podrzuci) a po urodzinkach za miesiąc Dzień Dziecka;-)

Domek Fifi jest super ale Inguch nie lubi tej bajki:no:. Myślisz, że na taki domek one są już wystarczająco "dorosłe":confused: Ja się zastanawiałam nad zestawem Lego Duplo - domek dla lalek czy coś takiego ale myślałam raczej o następnych urodzinach:baffled:

tym sloniem to moj michal nawet teraz bawi sie u kolezanki ... kamila jeszcze nie wykazala zainteresowania

a jezeli chodzi o domek fifi to musisz pamietac ze tam sa bardzo male elementy ... co nie przeszkadzalo sie bawic tym mojej kamilce jak bylismy na nartach i 6 letnia dziewczynka miala ten domek ze soba ... mala najbardziej lubila te laleczki i lozko ... nie rozstawala sie z nimi ... to moze byc calkiem udany zakup :)

Ciekawy ten słoń.
No i ciekawe, ile bym szukała tych motylków po całym mieszkaniu ;-)

Jagoda Fifi tez nie lubi, no ale to przecież nie bajka, może by się zainteresowała domkiem.

Już sama nie wiem, co chcę - z jednej strony fajny prezent, z drugiej po co i tak nie zauważy, z trzeciej - kolejne coś, co stoi i zabiera miejsce.

Domek Fifi jest super ale Inguch nie lubi tej bajki:no:. Myślisz, że na taki domek one są już wystarczająco "dorosłe":confused: Ja się zastanawiałam nad zestawem Lego Duplo - domek dla lalek czy coś takiego ale myślałam raczej o następnych urodzinach:baffled:

Duplo juz mamy kilka zestawow i sa ok.
Co do malych elementow, to Viki nie bierze nic do buzi, nie wklada do nosa ani nigdzie indziej :-D Bawila sie ostatnio u kuzynki takim domkiem
LITTLEST PET SHOP-FAJNY DUZY ZESTAW (323409542) - Aukcje internetowe Allegro
i byla nim zauroczona. Wiem, ze lubi male figurki i zabawe w domku, ktory ciagle budujemy z klockow, dlatego szukalam czegos podobnego.
Sa jesczez domki z pepa jak nie lubicie fifi no i te pet shopy co pokazalam wyzej ;-)

A ten slon mnie bardzo zaciekawil - moze podsune komus jako pomysl na prezent dla malej :-D

Chociaz ostatnio zauwazylam, ze Viki najwiecej czasu poswieca zabawkom za 20-30zl, ktore kupuje gdzies "przy okazji". Na topie ciagle sa owoce/warzywa, ksiazeczki z doczepianymi zwierzatkami, karty memory z myszka miki itp.

Ostatnio z tata wymyslila sobie zabawe z wymyslona myszka. Dodam, ze nie ma zadnej myszki ;-) Udaje ze jej szuka za lozkiem, potem daje ja tacie, kaze mu mocno trzymac, aby nie uciekla. Czasem myszka ugryzie ja w palec i ma kuku, chowa ja sobie do kieszeni jak gdzies idzie itp. Wymysla z nia niestworzone historie - jestem w szoku ze umie tak sciemniac :-D I po co mojemu dziecku zabawki? :confused:

Ostatnio z tata wymyslila sobie zabawe z wymyslona myszka. Dodam, ze nie ma zadnej myszki ;-) Udaje ze jej szuka za lozkiem, potem daje ja tacie, kaze mu mocno trzymac, aby nie uciekla. Czasem myszka ugryzie ja w palec i ma kuku, chowa ja sobie do kieszeni jak gdzies idzie itp. Wymysla z nia niestworzone historie - jestem w szoku ze umie tak sciemniac :-D I po co mojemu dziecku zabawki? :confused:

Dzieci mają fajne pomysły:-)

A mi się spodobało coś takiego:

Strona przedmiotu - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Tez mi sie ten domek podobal, ale mamy kilka kompletow takich domkow z normalnego lego, z mnostwem dodatkow, ktorym vika juz sie bawi, wiec juz sobie odpuscilam :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry